grzesiek7078 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 witam rozkodowałem nr. vin i mam kilka pytań co to jest: S545A DREHZAHLMESSER,KM/H-TACHO,AN.U Obrotomierz,km/h-Tacho,Zegar analog+EC co znaczy ec? S465A THROUGH-LOAD SYSTEM System załadunku o co tu chodzi? S570A STRONGER ELECTRICITY SUPPLY Silniejsze zasilanie prądem o co tu chodzi? S704A M SPORT SUSPENSION M Podwozie sportowe jakie kupować zawieszenie? S848A ENLARGED WIRING HARNESS Rozszerzona wiązka kabli ???? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek7078 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 ok już wiem prawie wszystko prócz silniejszego zasilania prądu i rozszerzonej wiązki kabli może ktoś pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Mozliwe, że wyposażenie wymaga silniejszego zasilania mp. fotele czy rozbudowany system audio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 pewnie alternator 150A i większy aku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi