chiccoo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Mam pytanko czy zderzak i grill do cabrio pasuje z coupe, sedan, kombi? Compact jeździ swoimi drogami, ale to zupełnie inna bajka Jedni na allegro powiadaja że nie pasi, inni że tak, sam już nie wiem- wyglądaja tak samo. Więc jak z tym jest, pasuje czy nie i kto bajki mi mówi? Ja szukam do cabrio zderzak przód kpl i grill po 96r- 317 Orientblau Orient Blue Metallic Blue Gdyby ktoś miał... to dajcie znać 0603/522434, GG 8586711 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Z tego co się orientuję to taki sam jest w cabrio/coupe a inny w sedan/kombi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Też tak myślę, skoro maska i błotniki są cabrio-coupe to i zderzak będzie cabrio-coupe. Ale co z grilem, nie jestem pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Więc cabrio /coupe tylko trzeba szukać. Jeśli zderzak to grill tez pewnie inny będzie. A lampy też są inne- czy ta różnica "gubi" sie na kierunkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Mam pytanko czy zderzak i grill do cabrio pasuje z coupe, sedan, kombi?Compact jeździ swoimi drogami, ale to zupełnie inna bajka Grill w e36 w kazdej wersji jest taki sam nawet w compakcie ) roznia sie tylko liftem Jezeli chodzi o zderzak to rowniez wszystkie sa uniwersalne pasuja od kazdego do kazdego modelu. Jezeli chodzi o blachy to juz blotniki ,maski sie roznily. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 (edytowane) Dziś dostałem na próbę oczka z sedana - pasowały, więc różnią się tylko kierunki. Coupe i Cabrio mają kierunki te same, ale różnią się od reszty modeli - bardziej zachodzą na błotnik, że tak to ujmę. A przez to blachy też się różnią. Plus szyba - Coupe/Cabrio wymienią się między sobą, ale od reszty się różnią. Edytowane 11 Stycznia 2011 przez Nobody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi