dawide39 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 witam mam problem mam cierzko zapalis fure jak dlugo stoi jak odpali to przez wezyk widze ze leca bombelki wiec jest zapowieczony jak go odowietrzyc??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Może to Ci pomoże. http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=72&t=140353 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=87&t=44944 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawide39 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 te bombelki leca od filtra paliwa przez wezyk moze byc filter do wymiany???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 na 100proc. nie jest to wina filtra (co nie oznacza, ze nie musisz go wymieniac - koszta nie sa duze a Ja jestem zdanie, ze to obowiazek w dieslu przed kazda zima), jesli bylby to filtr, to musialby byc nieszczelny badz dziurawy... wtedy mialbys mokro od ropy pod autem odpowietrz i moze przejdzie, ale ja stawiam na pompe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ja raz wymieniałem filtr w A6 i nie zauważyłem, że stara uszczelka została w obudowie, założyłem nowy z nową uszczelką, ciężko się skręcało, ale jakoś poszło, później leciały bąbelki. Nie było szczelnie. ZRozkręciłem z powrotem, lampa w łapę, obejrzałem, znalazłem uszczelkę, wywaliłem, skręciłem i było dobrze, ale to raczej rzadkość taka historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi