Forest Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 No proszę. To ja Ci pomogę sprawdzic auto we Wrocławiu a Ty jej daj jakąś podwyżkę czy awans :lol::lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 To już przerabialiśmy - zadzwoń, zapytaj. Bez wypominania pisałem Jej już podania o podwyżki i zmianę stanowiska na starszego referenta bodajże wczoraj i dziś byłem na szkoleniu, ale jutro mogę ją osobiście pozdrowić, zaraz po tym jak poda kawę, bo zawsze tak robi jak długo się nie widzimy A co do reszty kuzynek - Iwcia jest spox, ale Smarkula to przegięcie pały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 He he he...jaki ten świat mały Smarkula...heh...ja ją lubię - nie mam wyjścia. Pozdrów Anię przy okazji ode mnie ,Młodej i jej chrześniaka Krzysia Foresta Juniora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 wiem, wiem - w grudniu były chrzciny, a parę dni wcześniej bylim na szkoleniu a nie, u Was chyba był roczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny.b Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 witam a pro po tego autka to ostatnio właśnie oglądałem je we Wrocku. Jeśli chodzi o wnętrze to wygląda przyzwoicie jak na zdjęciach, skóra nie poprzecierana, aczkolwiek przebarwiona zarówno fotel kierowcy jaki i pasażera. Kierownica w dobrym stanie, nie przetarta. Natomiast dramat zaczyna się jak podniesiesz maskę, przód to chyba była zmasakrowany cały, widać ślady spawu, chłodnica poklejona cała, na masce widać jak szpachla osiada i lakier cały popękany. Z tego co gość mówił to nie działa czujnik temp. zewnętrznej, moduł abs(jakieś 800zł) jakbyś chciał wymienić.. Auto sprowadzone było z Niemiec i niby stało przez rok nie używane. A i klasa euro = 2, co chyba mówi samo za siebie. Także w moim wypadku nawet nie opłacało się wjeżdżać na warsztat, przynajmniej moim zdaniem. Z resztą szukam takiego egzemplarza już 4miesiąc i naprawdę ciężko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 no i zbliżamy się do końca, miałem już kilka opinii że walone ostro w przód. wygląda na toże jeszcze trochę mi zejdzie zanim znajdę to czego szukam, i mam nadzieję że nie będziemy sobie podbijali ceny ))) A Bastka zapraszam na priv albo GG (prawie zawsze niewidoczny) to pobajerujemy o koligacjach rodzinnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Pogadaj z Kevinem, jest z Lubina, ściąga Bumiery z Niemcowni, może znajdzie coś ciekawego. Kilku moich znajomych brało u niego auta i każdy jest zadowolony. Znajdziesz go na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi