17cerber Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 (edytowane) bmw e36 320i samochod mi nie grzeje i podnosi sie temperatura i zagladam pod maske i zza chlodnicy na koncu dolnego weza leje sie plyn tz. nie z weza tylko tam z tego kola zamachowego i paska na dole nike wiem jak sie to nazywa nie jestem znawca czesci i nie wiem co tu zrobic???? Edytowane 6 Stycznia 2011 przez 17cerber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 uzupelnij profil bo nawet nie wiemy o jakie bmw chodzi. z tego co napisales to prawdopodobnie masz walnieta pompe wodna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 i wtedy daj temat do odpowiedniego działu,będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 nawet nie wiadomo czy to bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Pewnie lancuch spadl :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi