Gość dirty.73 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 (edytowane) mam tylko CD-bussines,a jakby wrzucić takie cudo? http://moto.allegro.pl/bmw-e39-e38-e53-x5-dynavin-najlepsze-car-dvd-i1396220738.html jakieś opinie? Edytowane 6 Stycznia 2011 przez dirty.73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ja tam nie wiem co to w ogole za firma ani nic. Ale za ta kase ladne radyjko tego typu wylapiesz. Fakt, to jest takie bardziej Beemkowe, ale obawiam sie, ze pod wzgledem dzwieku zbyt duzo szalu nie bedzie. Proponowalbym np. cos takiego: http://allegro.pl/clarion-vx401e-2-din-3-gratisy-auto-hi-fi-w-wa-i1384561142.html Sam swego czasu chcialem cos podobnego u siebie zakladac w mojej bylej E46, ale tam wieksze operacje sa (przelozenie panelu klimy itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 w sumie narazie to tylko pomysł,do realizacji daleki,taka mała sonda ,ale kto wie? firmy też nie znam,ale chodzi o to,że w tym modelu niby pasują oryginalne wtyki,żadnych przeróbek,wyciągasz ori,wtykasz to i gada,ale to musiałby sprawdzić przed kupnem,a nagłośnienie,raczej mi by wystarczyło,chodzi o navi,tel., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Wtyczki to nie powinien byc wedlug mnie problem, jedynie bedziesz ewentualnie musial kupic zaslepke, ktora kosztuje az 20 zlociszy ja wlasnie taka kupowalem i wygladalo nawet powiem Ci ze seryjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Firmy nie znam,więc nie mogę nic powiedzieć. Z wyglądu prezentuje się bardzo ładnie,ale chyba można wypatrzeć coś bardziej sprawdzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi