szakal10 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Witam wszystkich i życzę wszystkiego najlepszego na nowy rok:) to na poczatek:) A teraz mam wielki problem w ta pogodę bo moje lusterka zewnętrzne nie chcą się grzać. Napewno mam je grzane bo jak mi ukradli wkłady to kupowałem podgrzewane a mało tego było podłączenie właśnie tego grzania. I teraz moje pytanie jest takie co zrobić aby to działało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Powinny sie grzac cały czas, ale spróbuj właczyć ogrzewanie tylnej szybym moze pomoze. Ja np miałem tak, że lusteko - same szkiełko - odkleiło sie od tej płytki co grzeje, szklarz mi przykleił lusterko, ale juz zwykłe i od tamtej pory nie odparowuje - nie wiem czy to wina uzytego silikonu czy tego że zwykłe lusterko zostało założone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal10 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 wiesz co nawet jak wlacze ogrzewanie tylnej szyby to i tak nie grzeja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e39rox Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 A miales juz wiazki oryginalne do lusterek podgrzewanych? Jak nie miales to juz masz odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal10 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 wiazki mialem orginalne w lustrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetSerwer Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Znaczy może prąd nie dochodzi, albo mata grzewcza zdechła... Jak wymieniałem lusterko (też mi jedno nie grzało) to własnie mata winna była - kupiłem markowy zamiennik i po problemie (choć cena nie była najniższa...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Bezpieczniki sprawdzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi