Wojtas_wrock Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Witam wszystkich. Zrobiłem w moim e34 SWAP z 1.8i m40 na 2.5i m50 i w związku z tym mam dwa pytania : 1) Ktoś wyciął katalizator a w to miejsce wstawił dwie rury chce je wywalić i wstawić tam może jakiś tłumik ale nie katalizator ze względu na koszty. Czy robił ktoś już podobną operację ? Co proponujecie, gdzie we wro można to zrobić i z jakimi kosztami trzeba sie liczyć ? 2) Gdzie we wro można podjechać na komputer i sprawdzić ewentualne błędy silnika po przekładce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Strymiennica ? Mówimy o nowej z montażem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Nie montuj żadnych wynalazków typu "strumiennica" , załóż normalny tłumik gabarytowo odpowiadający katalizatorowi i będzie gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Tak chyba będę musiał zrobić, miałem tak zrobione w 1,8 i sprawowało się dobrze. Dzięki za pomoc. A co do miejsca gdzie to można dobrze i w miarę tanio zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zadzwon tutaj 667677555 i powiedz ze jestes od lukasza z Maxbimmera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Dziękuje napewno zadzwonie po nowym roku i powołam się na ciebie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi