Nobody Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 No i stało się! Wiedziałem, że prędzej, czy później to nastąpi i dziś uleciało mocowanie siłownika podnoszącego i trzymającego w górze maskę. I teraz moje pytanie - przyspawać to, czy lepiej bez ceregieli wymienić całą maskę? Bo boje się, że jak przyspawam, to albo maska z czasem się wykrzywi (bo raczej nie przyspawam tego dokładnie w tym samym miejscu - zawsze pozostanie ileś tam mm różnicy), albo uwalę mocowanie z 2 strony. Wasze opinie pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Wystrugaj sobie kija na podpurke maski woz pod siedzeniem i bedzie git A Tak na serio smigaj do dobrego spawacza i nie pwinno byc zadnych problemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 He he - kija woziłem w Ibizie, ale był przeznaczony do innych celów ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 spawacz powiada ci tak: jeżeli będzie miało powyginać to powygina od razu przy spawaniu,ale taki spaw to nie spaw;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 To będzie raczej posmarkane a nie pospawane , moim zdaniem zanim wymienisz maske , poszukaj mocniejszego siłownika na tą stronę która pozostała , bedzie lipnie wyglądało ale może się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 panowie kij,jak sama nazwa wskazuje,służy(ł)do odpalania Fiata126p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Nie wiem czy jak cały ciężar maski pójdzie na drugi uchwyt czy też nie strzeli prędzej czy póżniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Właśnie tego się obawiam, że albo strzeli, albo maska się będzie krzywić. Przyspawam póki co i zobaczymy co się będzie działo. A właśnie - spinki, którymi jest ta mata przymocowana do maski. Da się je jakosik odpiąć, cy to jednorazówki? Siakieś specjalne narzędzie trzeba mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 spinki bez problemu wyjmiesz u mnie to są wkręty plastikowe na krzyżak u ciebie też tak powinno być a dobry spawacz migomatem powinien sobie poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek666 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 pospawasz bez problemu,mocowanie nie jest zgrzane centralnie do poszycia maski tylko do wzmocnienia.wiadomio,że nie ciagłym spawem,bo cienka blacha ale wystarczy punktowo i zaraz po cyknieciu szmata namoczona woda na spaw nie ma opcji deformacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Spawaj, nie bój się. Do odważnych świat należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi