łazik Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 witam.mam pytanko :lol: .nie wie ktoś gdzie można wygrawerować lub wymalować na kuflu jakiś tekst[np.WWW.MAXBIMMER.PL :mrgreen: ].bo z chęcią coś takiego bym sobie zafundował :wink: p.s. i nie pisać mi tu co niektórzy że jestem AA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 ja mam taką ,,multiszlifierke'' i do tego w zestawie była końcówka że można było grawerke robić, na słoiku probowałem całkiem fajnie wyszło tylko za mało opanowania w rękach mam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Na kubku to nie ma problemu , ale na kuflu nie wiem , widziałem kiedyś na allegro kufle z wygrawerowanym napisem DRUŻYNA AA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 O jest TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 oooooooo to mi chodziło;d;d dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Swpjego czasu PIAST miał promocje, wysyłając 10 kapsli lub zawleczek dostawało się kufel 0,5 l z dowolnie wygreawerowanym napisam i zdjeciem 1 z 4 wybranych budynkow Wroclawia Mam 4 takie kufle jeszcze zapracowalem na 2 dla rodzicow ale z takiego szkła sie napić to ehh finezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi