Forest Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Przegiąłeś Stary... http://wiadomosci.oriet.pl/1/15/1,010127/Jelcz-Laskowice/m%C5%82odzieniec/%C5%9Aliwa,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 hahahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Powalił na łopatki Piotra Kupichę, który ze strachu przestał ruszać ustami do lecącego nadal z głośników utworu. To jest dobre ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 O tym samym pomyslalem, brzuchomowca jakis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 To ja z Jelcza jestem a o takim wydarzeniu nie słyszałem chyba zacznę chodzić po festynach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Ale teraz tak pomyslalem, ze jeszcze lepiej byloby jakby lezal i do tego by spiewal, to by dopiero profesjonalizm byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 haha sie usmialem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 brzuchomowca jakis "Jak anioła głos" nie musi ruszać ustami taki anioł z niego. Ale Śliwa, czemu się na niego rzuciłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 "Jak anioła głos" nie musi ruszać ustami taki anioł z niego. Ale Śliwa, czemu się na niego rzuciłeś? ach te dopalacze co to robi z czlowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Ale Śliwa, czemu się na niego rzuciłeś? Pewnie nie chciał dac autografu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Heh tak w sumie to normalnie wszystko wskazuje na Śliwę , przed chwilą przeczytaliśmy ten tekst i normalnie wypisz wymaluj "Nasz" Sliwa Zresztą sami zobaczcie wyczyny Śliwomixa w rytmach Feeeeeel'a Tuningowisko 2009 - AfterParty :drunk: http://www.maxbimmer.pl/gosc/Tuningowisko-afterparty.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 ja wiedzialem ze sliwa jest nie obliczalny ale n ie wiedzialem ze az tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 he he dobre może to mój sobowtór kazałem mu tu pilotować koncert feela ale nie kazałem się na niego rzucać. Jest wszystko ok gadałem na skapiej z Piotrkiem Kupicha i się dogadaliśmy.Na następnym koncercie za scena dwie butelki miodowo-lipowej naleweczki i załatwione Pozdrawiam i przepraszam lidera Feela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Śliwa może jakiś wspólny song? Po takim wejściu w szołbiznes kariera przed Tobą stoi otworem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi