grzesiek7078 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 witam co było by mi potrzebne do swapa z 1.6 m40 na 2.0 dodam że auto to e36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 nie lepiej na 2,8.....?? sam mam 2,0 i ledwo co powstrzymuje sie przed wciśnieciem do e36 2,8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek7078 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 nie inne silniki odpadają będzie 2.0<bmw> powiedzcie mi jakie koszty poniosę (na oko) co mi będzie potrzebne, a może lepiej anglika znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 jak będe robił swap na 2.8 to moge Ci puścić części:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek7078 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek7078 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 tylko własnie zastanawiam się czy warto jak zsumuję kupno części + ewentualne wydatki to wyjdzie trochę kaski a jak sprzedam swoją bunie i dodam to co bym miał wsadzić to kupie se te 325 albo 320 będę musiał pomyśleć dzięki za odp powodzenia w swapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 oczywiście że opłaca sie kupić 320 lub 325 jak masz taką opcje.....na swap musisz liczyć chyba min 5tys....:/:/ tak masz od razu gotową serie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro-car Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 potrzebujesz kompletny silnik z całym osprzętem, wiązką silnika, komputerem, przepływomierzem kołem zamachowym kpl sprzęgłem. Musisz też zmienić sprężyny w zawieszeniu, inne są w 4-ro a inne w 6-cio cylindrowych wersjach. Skrzynia i dyfer zostają te same. Myślę, że koszt swap'a będzie znacznie niższy niż 5kpln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Gra nie warta świeczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 na twoim miejscu rozgladnal bym sie za jakac 320 - 325 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek7078 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 raczej tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Rowniez mysle, ze jezeli bedziesz mnusial kupowac silnik to naprawde bez sensu 2.0. Wdale mniej nie bedzie palil niz 2,5, a wrazenia z jazdy nieporownywalne. Jezlei zamierzasz pojezdzic troche ta beemka to zastanow sie na 2,5 lub w najlepszym wypadku 2,8. Spalanie naprawde nie duzo wieksze, a radoisc z jazdy bedzie o niebo lepsze. Zakrec do Tomka Kozlowskiego, moze bedzie mial jakis silnik (wiem ze swojego czasu mial 2,3 w idealnym stanie, ale moze znajdzie sie tam jakis 2.0 lub 2,5, wiem ze nie ma 2.8). 693 453 696 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek7078 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 chyba odpada nie wiem ile ją bede miał, a raczej nie długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 chyba odpada nie wiem ile ją bede miał, a raczej nie długo To po co chcesz robić swapa ? jak zaraz pozbędziesz się tego auta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek7078 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 chciałem ją trzymać ale ani klimy ani komputera szyby el to nawet jednej nie ma jedyne co to fotele podgrzewane z tym ze działa pasażera i to tylko siedzisko na szczęście ni gazu ni tjuningu zwykły golas no dobra można zamknąć temat dzięki za odp. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi