kozin09 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Może sie zjawie jak sie "obrobie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 A można bmw_beer bezalkoholowe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 my z Daria niestety odpadamy. bawcie sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ja rowniez niestety odpadam. Mloda szykuje u nas kids party na sylwka :party: wiec ja siedze i pije z dzieckiem piccollo jak beda sie piekly ciasta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 U mnie tez wyskoczyly pewne sprawy i niestety nie dotre, takze milego spotu zycze i nie zmarzniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja wyjeżdżam o 16.15 z Zawidowa, więc bankowo nie dam rady na 18.00, przejadę przez Bielany i zobaczę czy ktoś jeszcze będzie - ale wydaję mi się, że wcześniej niż o 18.30/18.45 nie będę... jak coś to miłej zabawy i nie przesadźcie z bąbelkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 trochę chory jestem ale jest szansa ,że się zjawię. tylko nie wiem czy bumą czy cytyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Dzięki wszystkim za spotkanie , trochę nas przybyło jesli dobrze policzyłem to chyba 15 beemek i jedno żółte M3 :drunk: Swietnie było się spotkac i pogadać mimo 12 stopniowego mroziku i wypić lekko schłodzone zmieszane lub wstrząśnięte piccolo :drunk: W przyszłym roku tradycyjna i obowiązkowa powtórka I na koniec oczywiście NAJLEPSZE ŻYCZENIA NOWOROCZNE DLA WSZYSTKICH :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Dzięki za kolejny i ostatni w tym roku spot! <bmw_2> Zdjęcia tak jak mówiłem nie najlepsze no bo w końcu to aparat telefoniczny a nie fotograficzny. Fotki: Zatem Do Siego Roku!!! Dzięki raz jeszcze i pozdrawiam!! Obraz 009.jpg Obraz 010.jpg Obraz 008.jpg Obraz 011.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Rowniez dzieki wielkie. Zimne PICCOLO - pierwsza klasa.. I JESZCZE RAZ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Dobrze sie zobaczyć a dawno mnie nie było jak zawsze dobra atmosfera wiec widzimy sie juz w nowym roku Wszystkiego dobrego i miłej zabawy % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Wszystkiego Najlepszego w tym Nowym Roku : zimno bylo ale bylo warto Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 dotarłem na bielany.. i zawróciłem teraz sobie leżę z gorączką i modlę się ,żeby mi przeszło do jutra bo jak nie to czeka mnie sylwester z 1ką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 No to Mat zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 dzieki wszystkim za spotkanie i do zobaczenia! Mat zdrowia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Kurde szkoda, niestety nie dalem rady, mam nadzieje ze nastepnym razem mi sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 oby Panowie oby, a widzę ,że spot całkiem udany wszystkiego dobrego w nowym 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zdrowia szczęścia pomyślności w nowym roku :party::party::party::party::party::party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 My równiez dziekujemy za sylwestrowego Spocika miło było sie spotkać i Szczęśliwego Nowego 2011 Roku !!:party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 ja tez wielkie dzieki za spotkanie troche zimno ale warto sie spotkac napic piccolo i zjesc cos pozdrawiam i najlepszego w nadchodzacym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLaBeK Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 (edytowane) Również dziekuje za spotkanie i tym którym składałem życzenia osobiście i tym którym jeszcze ich nie składałem Życze Szczęśliwego Nowego Roku i M-Powerowej Zabawy Sylwestrowej. ;D Edytowane 31 Grudnia 2010 przez GoLaBeK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 niestety nie udalo mi sie wrocic do Wrocka (p*****ona praca)ale moze nastepnym razem... Dla wszystkich forumowiczów Najlepszego w Nowym 2011 i oby był lepszy niż ten mijający:drunk::party: Mat szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Ugrzęzliśmy w Lubinie więc również dołączamy się z Młodą i Krzysiem do życzeń - Wszystkiego Dobrego w Nowym 2011 Roku, zdrowia, szczęścia, pomyślności, niech Wam wszystkim układa się jak najlepiej, bez trosk, smutków, zmartwień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 ja nawet nie zajeżdżałem bo byłem mocno spóźniony... tak czy siak :party: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Ugrzęzliśmy w Lubinie więc również dołączamy się z Młodą i Krzysiem do życzeń - Wszystkiego Dobrego w Nowym 2011 Roku, zdrowia, szczęścia, pomyślności, niech Wam wszystkim układa się jak najlepiej, bez trosk, smutków, zmartwień. Ugrzezlismy hmmmm ciekawe wytlumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi