Pershing Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Jak w temacie , kiedy będzie dostępne ? dla kogo ? kto wg. jakich kryterów będzie przyjmowany do klubu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Bedzie status przyjaciela klubu? :mrgreen: albo nieletni mogą być? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 To co i jak bedzie zalezy glownie od Was! Ja sam nawet jeszcze o tym nie myslalem i jestem otwarty na wszelkie propozycje! zadania na najblizszy czas to zrobienie strony głownej i jej wypromowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Bedzie status przyjaciela klubu? :mrgreen: albo nieletni mogą być? :mrgreen: nieletni czyli małolaty - tylko za zgodą mamy, taty, babci, dziadka, psa sąsiada i kozy cioci Halinki 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 a zgoda rybek z akwarium może być :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Propozycja !! Czy jest taka opcja i czy inni przede wszystkich klubowicze wyrazili by chęć aby np. zalogowani klubowicze mieli inny kolor. Tak jak np. Krzysiek ma żółty , klubowicze np. zielony a inni przyjaciele marki itp. tak jak teraz. Podstawa propozycji: Warto odróżnić tych którzy są prawdziwymi klubowiczami a nie tacy co tylko się zarejestrowali na forum (a jest tu takich chyba ponad 100). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Propozycja !!Czy jest taka opcja i czy inni przede wszystkich klubowicze wyrazili by chęć aby np. zalogowani klubowicze mieli inny kolor. Tak jak np. Krzysiek ma żółty , klubowicze np. zielony a inni przyjaciele marki itp. tak jak teraz. Podstawa propozycji: Warto odróżnić tych którzy są prawdziwymi klubowiczami a nie tacy co tylko się zarejestrowali na forum (a jest tu takich chyba ponad 100). Pomysł dobry. Klubowicze mają już swój kolor! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Fajna sprawa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polus Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Wielkie brawa za pomysł z kolorami! <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakto Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 madrze, jestesmy wzrokowcami i wczesniej zobaczymy odrebny kolor niz podpis pod nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Chodz normalni userzy tez by mogli cos miec a nie taka cieniutka czcionka bez koloru ... Takie denne to :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Fajna sprawa :mrgreen: Chodz normalni userzy tez by mogli cos miec a nie taka cieniutka czcionka bez koloru ... Takie denne to :mrgreen: zdecyduj sie chłopie :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Fajna sprawa :mrgreen: Chodz normalni userzy tez by mogli cos miec a nie taka cieniutka czcionka bez koloru ... Takie denne to :mrgreen: zdecyduj sie chłopie :evil: Wybacz ze wsi nie jestem :mrgreen: A na co sie mam zdecydowac ? Podoba mi sie ten pomysl ale dodalem jeszcze ze normalny user tez mogl by jakos inaczej wygladac ? Bo cieniutka czcionka bez kolorku wydaje mi sie denna :roll: Kazdy ma swoje zdanie moje jest takie i napisalem je ... A ty sie czepiasz jak by napisal ze jest fajnie a potem do bani ? ... :evil: :roll: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Trolu bmw_beer , spoko masz rację źle Cie zrozumiałem , sorki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Trolu bmw_beer , spoko masz rację źle Cie zrozumiałem , sorki :mrgreen: Alez nic sie nie stalo :mrgreen: :mrgreen: Dobra emotke dales bmw_beer <bmw_2> pozdrowki :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 a ja co bede mial??????????????????????????????????????? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toots Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Boksa nam to tylko marzenia pozostaja :mrgreen: happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 no chyba tak <bmw_2> [ Dodano: 5 Październik 06, 22:20 ] a ty daj znac kiedy u was jakis spocik jest 500116471 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 no mnie marka BMW od zawsze interesowala i wreszcie sie doczekalem swojego autka a co do przyjaciela marki BMW to moze nie do konca ale wiem ze kocham moja Bunie na zaboj ;p ona przynajmniej nie zdradza ;P hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 bunia jest jedyna kobieta ktora zawsze wyglada pieknie i nigdy cie nie zdradzi i jak dasz jej w pizd.. to chce wiecej :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebb Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Hmmm pomysł z rozróżnianiem jest średni - jaką to ma przyszłość - że co ci z kolorkiem są lepsi?? Kwestionowalne!!!! A co do Bety to dorzuce jeszcze kilka zdań: A poza tym to do buni pasuje tylko jeden kluczyk!!!!!! NA buni można postawić piwo i sie nie obrazi!!! Bunia nie mówi ze nie ma sie w co ubrać!!! A nawewt jak tak to my o tym decydujemy jakie buty i jakie spojlery!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunekm Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 bunia jest jedyna kobieta ktora zawsze wyglada pieknie i nigdy cie nie zdradzi i jak dasz jej w pizd.. to chce wiecej :mrgreen: <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> o tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi