Bawarjan Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Jak w temacie zakupie RC 18" 8+9j priv lub GG: 12438298 Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 mam 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawarjan Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Wlasnie zelezy mi na tym aby bylo 18" gdyz kolo ma isc do 5er a tam te 17 to jednak troche za male ale dzieki wielkie jakbys wiedzial o 18" na sprzedaz to stawiam dobra flaszke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 No i jeszcze Alpiny mam tez e34 dobrze na nich wyglada osobiscie przymierzaem do swojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawarjan Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 felgi maja isc pod tzw choinke dla brata a on nie chce nic innego, a i z mojej kolekcji nic nie chcial... ...jak juz nie bede mial wyjscia to ostatecznie od kolegi z niemcowni je przytargam ale tam bede dopiero styczen/luty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 A już chciałem napisać, że na lato możliwe będę się pozbywał swoich 19-tek, a tu widzę felgi "na gwałt" potrzebne W sumie to jeszcze zobaczę jak się uda w Polsce na tym przejeździc 2 tygodnie to chyba je zostawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawarjan Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 No bo kurde jakbym wiedzial ze sie osra tak na serio z tymi RC to bym w morde lizane w pazdzierniku z niemcem zagadal, no ale chyba bede musial sciemnic ze juz ida a w lutym zciagnac ehehe ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ja jakiś czas temu zastanawiałem się nad sprzedażą swoich, dokładnie takich jakich szukasz Ale jednak zostają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Potwierdzam, do 5er 18 pasuja w sam raz! 17 troche male.. Z ori RC do piatku moze byc ciezko. Jedynie RSow jest pare sztuk.. http://moto.allegro.pl/oryginalne-nowe-felgi-bbs-skrecane-bmw-7-e38-i1373887401.html http://moto.allegro.pl/bbs-rs-8-i-9-x18-bmw-5-7-i1369937356.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawarjan Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 woz z ciekwosci masz gdzies jakas fajna fote jak to na pionie sie prezenci?? ...ja jedynie bym rotory w zloto rypnal albo cos takiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 U mnie, 8,5J r18 przod, 10J z tylu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi