atomekk9 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Po włączeniu zapłonu i wbiciu wstecznego rozlega się sygnał ostrzegający o przeszkodzie za samochodem(oczywiście nic tam nie ma), dźwięk ten trwa przez jakieś 5 sekund a potem cisza i nawet zbliżając się do ściany nie widzi jej. Proszę o radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 ten dzwiek oznacza ze parktronik jest w trybie awaryjnym - nie dziala, cos Ci padlo, pewnie ktorys czujnik sie odlaczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Na moje to tam sie mogla jakas wtyczka wypiac, sniegi sa, rozne rzeczy sie dzieja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 U mnie był to uszkodzony czujnik, ale zaczęło się od przewodów. Zaśniedziały do tego stopnia że przestały przewodzić. Jeśli masz dostęp do kompa to podepnij i zobacz który to czujnik. Później sprawdź przewody i złączki. Jeśli tam jest dobrze to czujnik... przynajmniej to u mnie załatwiło problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudii Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 http://www.maxbimmer.pl/threads/10529-czujnik-parkowania zajrzyj sobie tam. Też to przerabiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi