marian__ Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 witam Nie jestem obeznany dobrze w mechanice auto wiec pisze tu moze ktos mi pomoze... Wiec moj problem polega na tym iz gdy przyspieszam slchac z tylu stuki a dokladnie z lewej strony. A co najlepsze dzieje sie to tylko w zimie bo w lecie nic takiego nie slychac i nic nie stuka. prosze o pomoc....co to moze byc i jesli trzeba bedzie cos wymienic to ile czesci moga kosztowac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Jak z lewej strony to sprawdz wszystkie mocowania z tylu auta, jesli slychac po srodku auta bardziej z tylu to sprawdz podpore walu krzyzaki poduszke mostu.... Slychac jakies stuki podczas zmiany biegu?? czy caly czas stuka?? U mnie jest cos podobnego tylko sluchac to bardzo delikatnie i jest to gluchy stuk przy zmianie biegow 2 3. Jak delikatnie ruszam to jest cisza.... Mysle ze to bedzie poduszka mostu bo juz trzy mosty zakladalem w poszukiwaniu ciszy i ciagle na tej samej ?? A jak sprawdzic czy np krzyzaki sa ok?? lub podpora?? Wszystkie gumy na wale sprawdzilem i wygladaja jak nowe wiec odpada (NIE CHCIALEM NOWEGO TEMATU ZAKLADAC) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi