wadim Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 (edytowane) Sprzedam Instalację gazową BRC! pracowała bez zarzutu w bmw 525i 24v bez butli,mogę dorzucić 65l ale bez homologacji,cena jaka mnie interesuje to 350 zł,dodam że za sam mikser który montowany jest na wężu przepływki trzeba dać ok 250 zl ,dochodzi do tego parownik,węże itd. tel 697 606 718 Edytowane 18 Grudnia 2010 przez wadim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Midoradzili dobrą instalację, nie wiem nawet dokładnie jakiej firmyale oni mają wiele różnych firm w ofercie więc myślę żedopasowali idealnie do mojego samochodu. Hurtownia Autogaz Palacar Nadodatek skierowali do dobrego warsztatu, który jest blisko. Jeżdżęjuż pół roku z instalacją i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Sprzedam Instalację gazową BRC! pracowała bez zarzutu w bmw 525i 24v bez butli,mogę dorzucić 65l ale bez homologacji,cena jaka mnie interesuje to 350 zł,dodam że za sam mikser który montowany jest na wężu przepływki trzeba dać ok 250 zl ,dochodzi do tego parownik,węże itd. tel 697 606 718 brak foto - kosz Midoradzili dobrą instalację, nie wiem nawet dokładnie jakiej firmyale oni mają wiele różnych firm w ofercie więc myślę żedopasowali idealnie do mojego samochodu.Hurtownia Autogaz Palacar Nadodatek skierowali do dobrego warsztatu, który jest blisko. Jeżdżęjuż pół roku z instalacją i jest ok. spam - ban 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi