beaver79 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 no to jesteśmy w domu:-)),a wracając do pytania,Piotrek20,masz takie sterowniki? Bez tytułu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek20Tg Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 tak mam takie sterowniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 spoko,ja mam fejsa,co na usb śmiga a dokładnie to które masz:?: jakiś link do alledrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek20Tg Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 no to jesteśmy w domu:-)),a wracając do pytania,Piotrek20,masz takie sterowniki?[ATTACH=CONFIG]3102[/ATTACH] tak mam takie sterowniki dokładnie te same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 moge ci dać Pawelo maila na PW,bo na alle... chyba nie sprzedaje,musiałbyś tylko zaznaczyć,że chcesz na usb(300pln) zresztą szukaj po forach "nerwus" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Piotrek ,próbowałeś w testach specjalnych czy wykrywa sterownik,i czy inpa,po podłączeniu,wykrywa zasilanie i zapłon(w sumie bez tego nie zrobisz testów specjalnych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 logujesz się tu za free,i ściągasz "działający_ale_to_....."ten mi najlepiej wszedł(dużo próbowałem),potem instalacja "INPA_instalacja.....pdf"z tej samej stronki,podpinasz kabelki i lecisz http://chomikuj.pl/loonathic/Motoryzacja+-+programy+diagnostyczne*2c+instrukcje+obs*c5*82ugi*2c+ksi*c4*85*c5*bcki+napraw+aut/BMW+INPA+i+inne+programy+serwisowe+-+Carsoftaha,programy są tylko po niemiecku lub angielsku,więc w ncs-ie lepiej bez pewności co się robi,lepiej nie grzebać a tu masz ,jak uruchomić ncs http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=97&t=108481 Wkoncu sie zachomikowalem i **** jasna....trzeba zwiekszyc transfer wysylajac sms'a.A jak niby mam to zrobic ? W morde...i zas szukanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek20Tg Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 no tego nie zrobiłem bo nie wiedziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Wkoncu sie zachomikowalem i **** jasna....trzeba zwiekszyc transfer wysylajac sms'a.A jak niby mam to zrobic ? W morde...i zas szukanie Tomski...na górze ,przy twoim loginie ,jest dostępny transfer,i taki plusik,a naciśnij go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek20Tg Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Piotrek ,próbowałeś w testach specjalnych czy wykrywa sterownik,i czy inpa,po podłączeniu,wykrywa zasilanie i zapłon(w sumie bez tego nie zrobisz testów specjalnych) Jutro to sprawdzę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek20Tg Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 tak wykrywa sterownik a inpa widzie zasilanie i zapłon z wszystkim sie łaczyczy prócz abs/asc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 a co ci się wyświetla jak chcesz wejść w ABS,wiem ,że niektóre przejściówki z allegro miały problemy z łączeniem z różnymi sterownikami,ale jak ci wykrywa sterownik,to może coś z inpą,brak skryptów,proponowałbym spróbować ściągnąć inną wersje,może to coś da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Tomski...na górze ,przy twoim loginie ,jest dostępny transfer,i taki plusik,a naciśnij go A sprobuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek20Tg Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 a co ci się wyświetla jak chcesz wejść w ABS,wiem ,że niektóre przejściówki z allegro miały problemy z łączeniem z różnymi sterownikami,ale jak ci wykrywa sterownik,to może coś z inpą,brak skryptów,proponowałbym spróbować ściągnąć inną wersje,może to coś da? ok ściągnę inną wersje i sprawdzę a jak nie to zrobię zrzut ekranu co wyświetla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi