Heno Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Witam demontował ją ktoś kiedyś? jak tak to jak by mogł napisać czy jest z tym jakiś problem bo kupiłem cb i tam chce zamontować, jeszcze nie mierzyłem ale napewno klapka sie nie zamknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Mowisz o tym malym schowku ? To jakie tam radyjko wcisniesz.Jesli tak to nie ma z tym problemu.Okolo 4 srubek trzymajacych plastikowa oslone nad nogami,wtedy gorna czesc jest luzna i klapka z calym jej srodkiem wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Tak ten mały schowek radio ( alan 109 ) wchodzi bez problemu tylko klapka się nie zamyka i chcialbym ja zdjac, mowisz że z całym środkiem, ale można zdjać samą klapkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Nie pamietam za bardzo ale sie moge domyslac ze jest ona na jakims zawiasie aby zjezdzala na dol.Wiec pewnie da sie ja zdemontowac.Wyjmiesz calosc i odczepisz klapke a kieszen spowrotem.Ja grzebalem tam przez chwile bo chcialem dojsc dlaczego mi ciezko chodzi pedal gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Klapka zdjęta nie było problemów dość proste 4 śrubki i wyjmujesz całość, żeby wyjąć klapkę wystarczy wysunąć trzpień i po robocie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi