piotrunio89 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 witam.mam do sprzedania używane lampy mijania do bmw e30.lampy są w bardzo dobrym stanie.kupiłem je do swojej bmw e34 ale okazało się że mocowania są troche inne niż w e30 i są mi poprostu zbędne<bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 O tego jest specjalny dział kolego....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrunio89 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 a jak ten dział znależć kolego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Potraktuje to jako żart..... bo jest na GŁÓWNEJ STRONIE FORUM!! http://www.maxbimmer.pl/forums/27-Kup-Sprzedaj-Cz%C4%99%C5%9Bci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi