Gość staszek Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 w mjunchen były chyba droższe :?: Nie w mjunchen tylko MUNCHEN :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 oj tam oj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 to jest model 2011/2012... model 2012/2013 w inchcape 112zł ( tyle płaciłem) na allegro -> BMW CZAPKA BOJÓWKA BMW M-POWER 2013 ORYGINALNA!!! (2978410375) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 (edytowane) Może komuś namiocik na Nysę? 8) Albo zapalniczka do odpalania grilla? :gril: Namiot BMW Motorsport (3407975021) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. http://allegro.pl/hit-zarowy-palnik-gazowy-zapalniczka-pilot-bmw-i3396357884.html Edytowane 24 Lipca 2013 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Albo zapalniczka do odpalania grilla? Fajna, ale najgorzej by było, jakbym poszedł z nią do samochodu zamiast z prawdziwym kluczykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 właśnie dziś doszła zapalniczka :dance: jest całkiem elegancka. zobaczymy tylko jak długo żarnik wytrzyma ale nawet jako brelok może później służyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Zapalniczki juz podrozaly. HIT !!! ŻAROWY PALNIK GAZOWY ZAPALNICZKA PILOT BMW (3430592096) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Co myślicie o tym zegarku? https://www.bmwsklep.pl/zegarek_bmw_motorsport_ice_watch_big_granatowy,1128,6954.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Co myślicie o tym zegarku?https://www.bmwsklep.pl/zegarek_bmw_motorsport_ice_watch_big_granatowy,1128,6954.html każdy ma inny gust ,mnie się nie widzi na mojej ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 No ja bym nie pogardzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Mogę go mieć za trochę powyżej 400 zł (nówka sztuka, nie śmigana) i poważnie się nad nim zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Jak masz możliwość zobaczenia na żywo, to przymierz i wtedy zdecydujesz. Ale mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 To miał być prezent - nad czym sie zastanawiasz. Jak sie zdecyduje to ja go kupię a nie Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Co myślicie o tym zegarku?https://www.bmwsklep.pl/zegarek_bmw_motorsport_ice_watch_big_granatowy,1128,6954.html na pewno będzie praktyczny... szkiełko będzie ciężko porysować, a i woda mu nie straszna... wygląd to rzecz gustu ( na obrazku, a na ręce to dwie różne rzeczy). JA jak się napale na jakąś rzecz to staram się odpowiedzieć na pytanie: Czy na pewno chcę takie coś, czy będzie mi przydatne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Powiem tak, za 4 stówki bierz, za 7 nie - silikonowy pasek za 7 stów to jest porażka dla mnie, poza tym utrzymanie w czystości wymaga trochę pracy, raz w tygodniu trzeba go wyczyścić (z jednej strony plusem jest to, że nie musisz latać do jubilera tak jak z bransoletą). Dodatkowo fajnie, że ma dużą tarczę, nikt teraz nie nosi zegarków z tarczą wielkości zegarka od komunii no i mechanizm citizena też na plus. Szkoda, że nie ma bardziej żywych kolorów, za 4 stówki przytuliłbym czerwony, nie mam jeszcze takiego w kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Nowy wzór czapek: CZAPKA PUMA BMW MSP BEANIE zimowa (4683031124) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Czapka spoko ,tylko trochę za późno zobaczylem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Koledzy nie kupujcie tych zapalniczek z linków wyżej totalna kicha.Mam taką i ciężko pali,a jak nabije się ją do pełna to zbiorniczek tak mały że 5 odpaleń i nie ma gazu bajerem jest tylko zielony płomień oraz dioda latarka.Porażka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Czapka fajna sam właśnie taką zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 No czapeczka ciekawa tylko chyba juz nie ma ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 BMW Motorsport OPASKA NA NADGARSTEK 3 5 7 +SMYCZ! (5521909115) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 BMW Motorsport OPASKA NA NADGARSTEK 3 5 7 +SMYCZ! (5521909115) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. zamówione????:4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 He he he. Już w domu :p Naprawdę nieźle wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi