Gość Mordulec Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Faktycznie kurtałka całkiem fajna , Forest daj znac jak ją odbierzesz chętnie bym zobaczył na żywo jak wygląda i jakiej jest grubości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Marcin jeśli ta kurtała kosztuje katologowo prawie 600 zł to ja na Twoim miejscu nie czekałbym. Rozmiaru L miał tylko 6 sztuk i wszystkie poszły w dwa dni. Zostało mu kilka XL więc działaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 To jak nie ma L to XL nie będę brał bo się w tym utopię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Tu jest z małym bajerem http://allegro.pl/ogrzewana-kurtka-12v-idealne-rozwiazanie-bmw-i1406082456.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Tu jest z małym bajerem http://allegro.pl/ogrzewana-kurtka-12v-idealne-rozwiazanie-bmw-i1406082456.html moze i z bajerem ale nie w pipe nie w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Te koszulki są też ciekawe. Wzór nr 7 i 11 za***iście wygląda. Tą koszulkę z silnikiem chyba kupię. Ciekawe jak z jakością... http://moto.allegro.pl/wyjatkowe-koszulki-audi-bmw-hot-road-xl-i1344594219.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 http://allegro.pl/listing.php/search?string=bmw+stolik&category=0&sg=0 Szkoda, ze juz mam stolik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Szkoda, że ten stolik taki drogi Bo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 A byl tanszy, bodajze 600zl. A jak patrze na ten ktory kupilem niedawno, to strasznie zaluje swoja droga, jesli jest to domowa robota to jestem pod ogromnym wrazeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Co jakis czas ktoś wrzuca taki stolik zrobiony z głowicy V8 albo z V12 , moim zdaniem samemu można zrobic takie coś po kosztach , czyli głowica , wyczyszczenie względnie przemalowanie w jakiś kolor srebrny / czarny + szkło hartowane na góre u szklarza takie coś można zamówić 1m2 z fazką dookoła i przyklejeniem nie będzie kosztował więcej jak 120zł Widziałem już kilka takich stolików na allegro i cenowo były to granice 500-700zł , ale 1600 to gość mocno przesadził moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Fajna kurteczka w chyba okazyjnej cenie. Koleś ma rozmiary XL oraz L. Ja własnie zamówiłem, może ktoś również się na nią skusihttp://allegro.pl/65-gore-tex-kurtka-bmw-motorsport-ocieplana-xl-i1431753343.html Dzisiaj doszła. Moim zdaniem kurteczka jest zarąbiaszcza, zobaczymy jak będzie się spisywac na deszczu, wietrze, w burzach i huraganach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Forest zrob fotosy jak sie prezentujesz ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Forest te kurtki sa naprawde dobre. Ja mam wzor chyba z kolekcji 2008/2009 i tez daje rade. Kurtka dobrej jakosci i nie przepuszcza wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Forest te kurtki sa naprawde dobre.Ja mam wzor chyba z kolekcji 2008/2009 i tez daje rade. Kurtka dobrej jakosci i nie przepuszcza wiatru. Ta kurtała jest właśnie z kolekcji 2008. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Faktycznie kurtałka całkiem fajna , Forest daj znac jak ją odbierzesz chętnie bym zobaczył na żywo jak wygląda i jakiej jest grubości x 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 x 2 No co? Kurtała jest powiedzmy na wiosnę/jesień chociaż już dzisiaj pojechałem w niej do roboty Zobaczycie na jakimś zlocie. Próbowałem wczoraj zrobić foto ale mój Nikon nie ma kontaktu z bazą, czytnik kart też coś szwankuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 dla scislosci, nie chce zamowic dwie sztuki tylko rowniez jak mordulec, daj cynk jak dostaniesz kurtke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 To dałem :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Dzisiaj trochę się zamotałem i zostawiłem bluzę w pracy. W związku z czym wracałem do domu w kurtałce i koszulce z krótkim rękawkiem. Fakt, że pogoda dzisiaj superowa ale nie zmarzłem nic a nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 To tylko sie cieszyc iż nie zmarzłeś, nie będziesz chory ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 W związku z czym wracałem do domu w kurtałce i koszulce z krótkim rękawkiem. Norma. Twardziele robiący w fotelach bujają tak cały styczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Witam... co do gadzetow to polecam cos takiego: Uploaded with ImageShack.us Koszulka z wlasnym autem na klacie <bmw_1><bmw_1><bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Pojawiły się również kurteczki damskie... http://allegro.pl/65-gore-tex-wyjatkowa-kurtka-bmw-motorsport-m-i1490454535.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Forest a Ty kupiles dokladnie taka?? http://allegro.pl/65-gore-tex-kurtka-bmw-motorsport-ocieplana-xl-i1490452659.html bo chce kupic i żonie tę damska co pokazales. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Forest a Ty kupiles dokladnie taka?? http://allegro.pl/65-gore-tex-kurtka-bmw-motorsport-ocieplana-xl-i1490452659.html bo chce kupic i żonie tę damska co pokazales. Tak , taką. Ale XL raczej będzie na Ciebie za duże. Mogłeś przymierzy moją L-kę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi