woz Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Pierdziele kort, tor. Od 1 stycznia zajmuje sie czyms nowym... http://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/471356,nowa_usluga_na_ukrainie_wynajecie_kompana_do_butelki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 mysle, ze bedziesz mial spora konkurencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Ciekawe, jakie zawodniki w tym zawodzie pracuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 :drunk:Moim zdaniem to bardzo niebezpieczny zawódbmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Trochę lipa, za 57zł i być może cały dzień musisz pić, a nie wiadomo czy można brać kolejne zlecenie jak się jest już po jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Woz'u a masz jakies przygotowanie do zawodu , certyfikat jakiś czy cuś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Trochę lipa, za 57zł i być może cały dzień musisz pić, a nie wiadomo czy można brać kolejne zlecenie jak się jest już po jednym mysle ze jak juz rozpoczniesz realizacje pierwszego zlecenie to nie bedzie cie to interesowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 ja mam kompana - swojego kuzyna obalimy kazda ilosc bez wzgledow jakie konsekwencje bedą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Ja mam tak samo Jak ostatnio wracał do siebie do Niemiec, odgrażał się, że przy następnej wizycie wychlejemy całe piwo w Raciborzu ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 57zl ? - troche drozyzna. Chyba,ze tyle kosztuje ten z wyzszym wyksztalceniem.... Ale wozu,to zadna nowosc z tym kompanem,takich kompanow widzialem juz wielu. Prawie pod kazdym jednym sklepem spozywczym mozna wynajac kompana za jabola. Wydasz 3,50 zl a kompan pozostanie Ci wierny przez caly wieczor A tak swoja droga,to ciekawe co bedzie jak wynajety kompan odpadnie pierwszy ? Bedzie po premii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 w Polsce jak sobie ktos przekalkuluje to mu wyjdzie, ze kupi za to 1,5 litra i po kompanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Naszło mnie takie powiedzonko: żadna praca nie hańbi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi