patryk konin Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Witam mam do pomalowania te listewki które są na obu zderzakach i zastanawiam się czy pomalować jak oryginał w pół mat czarny czy może w koloże nadwozia ( błękit) a może czarny połysk powiedzcie co o tym myślicie bo ja już nie moge sie zdecydować pozdrawiam i czekam na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Ja mam w kolor nadwozia - rzuć okiem na galerie na moim profilu. Tam są fotki przed i po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 a czy sie to podoba czy też nie to kwestia gustu. Ja mam kolor nawet na klamkach i mi się to podoba Auto robisz dla siebie więc to tylko od Ciebie zalezy DOPISKA - 20:21 Ja posłuchałem tej rady: pamietaj ze auto robisz dla siebie i to tobie ma sie podobac I mam teraz piękne BK Racingi BK171 - To Tobie ma się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 czyli kolor tak samo lusterka polecą w kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 nie zapomnij o listwach bocznych i klamkach Rada z doświadczenia. Pozbieraj elementy które chcesz mieć malowane i zrób za jednym zamachem. Jak czegoś brakuje to dokup od razu. Efekt będzie piorunujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Rob w kolorze nadwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 U siebie mialem zderzak przod tyl w kolorze czarny mat i wygladalo ladnie ale jak pomalowalem na kolor nadwozia to zupelnia inna bajka. Jest super !! Co do malowania plastikow np listew bocznych to obmysl dokadnie albo zorientuj sie zeby to sie trzymalo tego plastiku bo jak zacznie odpadac to bedzie to wygladac patologicznie Jak malowalem swoje auto to lakernik odradzil mi tego bo jak to on powiedzial listwy boczne sa naturalnie pokryte guma aby chronic auto (lakier) przed uszkodzeniami np pod supermarketem itd itp.... i tym mnie przekonal zeby zostawilc... natomiast klamki jak najbardziej :wink::wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 to zeby bylo krocej to ja sie tylko podpisze pod kolegami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Generalnie malowanie listewek zależy od koloru auta, no i oczywiście od gustu właściciela Ja mam białą trzydziestkę, więc listwy dałem w czarny mat i to jak najbardziej pasuje. Natomiast błękit? Myślę, że tutaj jakbyś nie pomalował, to będzie w porządku, choć tak jak koledzy piszą - wszystko w kolor może wyglądać ciekawie:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 listewki z przodu i z tyłu są już w koloże teraz tylko zamątować nie byłem pewien do samego końca cz dobrze zrobiłem dopiero jak polakierowałem to byłem pewien że to jest to !! boczne odpadają bo podejżewam że czego bym nie zrobił to farba bd złazić nie dzisiaj to za 2 lata napewno lusterka też polecą w kolor na 100% a klamki hmmmmmmm....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Listwy zamontowane super to wygląda pare uchwytów sie połamało i gdzie niegdzie nie dolega idealnie teraz lusterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 to kup nowe spinki!! Przecież to grosze kosztuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Z tym lakierowaniem wszystkiego w kolor to tak mi się nie widzi do końca no chyba że cały czarny lub alpin weiss . Ja ma srebrny i żeby mi się to nie zlało wszystko to listwy zderzaka zostawiłem czarne i atrapę/kratkę i zaślepki obok halogenów też zostały czarne. Listwy drzwiowe zlikwidowałem permanentnie więc u siebie musiałem z kolorem uważać,klamki też zostały czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 A jak Ci się widzi moje E30 w pełnym kolorze? Sterlingsilber metalic P.S. Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 za dużo kolory też nie dobrze ja poza lustarkami nic więcej juz nie maluje reszte czarnych plastików wale na czarno żeby ładnie odnowić wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi