PanasE39 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 wczoraj wjezdzam do garazu, patrze a swieci mi sie ASC i ABS, bylem wlaczony bo nie wyłaczalem i gdy chcialem wlaczyc to niestety nie udalo sie i nie dziala mi kontrola trakcji i abs nie wiem czy to ma jakies znaczenie ze jechalem po dolkach do garazu czy nie. a dzisiaj przestal mi licznik dzialac no i ekonomizer. gdzie szukac przyczyn? pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetSerwer Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Matko święta! Czy ktoś zadaje sobie jeszcze tyle trudu, żeby prześledzić forum i zrobić sercza nim coś napisze? Panese, na naszym forum było o tym już kilka razy... Czujnik ABS sobie wymień lub przeczyść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekojan Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 kolego "NetSerwer", pomóż koledze a nie komentuj...przecież okres Świąteczny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetSerwer Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Ręce opadają. Tematów opisujących tę "przypadłość" i "panaceum" jest pewnie ce 30 na forum i zawsze ktoś z tym wyskoczy, żeby był 31 temat o tym samym... Krótko zatem: czujnik ABS! Podłączyć jak się odczepił / przypiąć jak się odczepił / odmrozić jak się zamroził i przeczyścić / wymienić jak padł. Normalnie jak za dotknięciem magicznej różdżki wszystko znika! Czary :-) OK., dość sarkazmu :-) Święta, święta... tratatata ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi