piotrunio89 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 witam,mam takie pytanie od czego jest czujnik na jednym przewodzie do świecy ?<bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 czujnik identyfikacji cylindrów na podstawie pozycji jednego cylindra. M20 pracuje tez bez tego czujnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrunio89 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 u mnie też pracuje bez tego czujnika ale ostatnio go kupiłem i nie wiem na który przewód założyć...?bo na oryginalnych przewodach on był a kupiłem nowe i go nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 kiedyś oglądałem to ale tak pobieżnie i był chyba na kablu dla 4tego cylndra ale nie mam teraz pewności na którym miałby być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Heh, a ja miałem właśnie napisać, że na pierwszym. W tej chwili się nie będę kłócił, bo nie pamiętam, zakładałem go jakieś 3 lata temu, od dwóch lat nie mam E34, więc nie wiem teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrunio89 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 ale na pierwszym cylindrze od chłodnicy powinien być założony tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zerknij tutaj: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=HB11&mospid=47369&btnr=12_0371&hg=12&fg=05 Wg.opisu dziki miał rację, na 6 cylindrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi