woz Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Wczoraj w Bielawie widzieliśmy jak jeden kretyn latał motocyklem na jednym kole. Niby nic ale...miał z tyłu dzieciaka bez kasku :bag: Autentycznie, bym pojechal za nim, zatrzymal sie na swiatlach i mu w******lil. Jestem tolerancyjny na wiele rzeczy, ale nie na wszystkie... Szkoda mi dzieciaka bo wzor w domu ma ludzi ktorzy maja po prostu kibel w glowie.. Sadzanie w foteliku z przodu jest dopuszczalne - w większości nowych (ale nie tylko) samochodów można wyłączyć poduchę pasażera z przodu. Łatwo takie auta poznać, bo nie posiadają charakterystycznej naklejki w obrębie drzwi| Potwierdzam, wozenie w foteliku z przodu jest jak najbardziej dopuszczalne. Dwa warunki, ze poducha jest wylaczona, i ze fotelik jest oczywscie skierowany tylem do kierunku jazdy. Ogolnie to przeciez nie ma zadnej roznicy jak sie jedzie samemu z dzieckiem, czy dziecko jest z tylu czy z przodu. Jak z przodu to przynajniej widzisz co parabia, dziecko ma tez ciebie na widoku wiec jest spokojniejsze.. ..no i jezeli siegnie to lokiec juz moze wystawic przez szybe beemki. Lans musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Chińczyk potrafi... http://www.tvn24.pl/2464441,0,0,1,1,66-dzieci-w-minibusie,wideo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 tylko dzwon i masakra gotowa a najgorsze że to dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=XS6Xuq70Chc&feature=relmfu Jak dla mnie przegięcie przy takim ruchu pewnie Warszawiak , ale M-ka rozpędza się pięknie Edytowane 16 Września 2011 przez hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Ogolnie to w zyciu bym tyle po polskiej autostradzie nie jechal, dziwie sie ze nie przytarl jakiegos auta zjezdzajacego na prawy pas... To owszem nie bylo madre, ale w Polsce ludzie nie potrafia jezdzic po autostradach w ogole, wczoraj wracalem z Wawy i nagminne sa przypadki, ze koles jedzie se jak pan i wladca 120 po lewym pasie, prawy pusty i nie zjedzie, a jak sie mignie mu dlugimi to sie po glowie puka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 W zeszłym roku byłem w USA. Tam też wg przepisów powinno się jeżdzić prawym pasem. Ale mało kto to przestrzega. Tam potrafią wjechać na autostadę (3-pasmową) i od razu na lewy - i nie patrzą czy ktoś jedzie. Nie ma szans żeby ktoś ci zjechał. Jak zaczniesz migać długimi to tylko go zdenerwujesz, a on i tak nie będzie wiedział o co chodzi. No i możesz za to dostać mandat. Raz mi się zdarzylo, że koleś jedzie lewym, no ta ja na środkowy, żeby go wyprzedzić, a on przede mnie i zaraz na prawy, bo on zjeżdza!! Więc nie tylko u nas takie przygłupy. O naszych - popieram Czecha: w Polsce ludzie nie potrafia jezdzic po autostradach w ogole dodam od siebie, że najgorzej jeżdzą kierwocy ciężarówek - i to niezależnie czy autostrada czy droga krajowa, gminna itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Zdarzenie sprzed kilku dni http://www.naszraciborz.pl/aktualnosci/caly/2/18242_scigali_sie_na_opawskiej_efekt_wypadek.html Najgorsze jest to, że na Raciborskich forach wybuchła dyskusja na temat tego wypadku i jest cała masa osób, ktore nie widzą nic złego w zapieprzaniu 160 km/h po centrum miasta, bo "wyścigi to ich pasja". No *****! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 dodam od siebie, że najgorzej jeżdzą kierwocy ciężarówek - i to niezależnie czy autostrada czy droga krajowa, gminna itp. to jest poważne oskarżenie i uważam,że nie powinno sieę mierzyć wszystkich tą sama miarą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 to jest poważne oskarżenie i uważam,że nie powinno sieę mierzyć wszystkich tą sama miarą Przepraszam jeśli kogoś uraziłem. Oczywiście, że nie dotyczy to wszystkich - wiele razy spotkałem się z życzliwością kierowców ciężarówek. Niestety częściej z chamstwem - np. spychanie z drogi czy blokowanie miejsca przy wyprzedzaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 dziś spotkałem dwóch kretynów na swej drodze. pierwszy wyprzedzał mnie jak toczyłem się załadowanym sprintem - oczwiście a jak na podwójnej ciągłej i zakręcie. drugi z kolei wlókł się przede mną i pisał sms-a prowadząc auto. przecież tacy debile powinni piechotą chodzić !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Też mógłbym wiele powiedzieć na temat kultury jazdy Sam dużo jeżdżę po Polsce i miałem naprawdę ful sytuacji pomijam wyprzedzanie na trzeciego najbardziej irytują mnie kierowcy ciężarówek oczywiście bez obrazy dla nikogo bo nie wszyscy są tacy sami do sedna : ostatnio jechałem do Raciborza a tu nagle ciężarówka wyprzedza drugą oczywiście na tempomacie jedna jedzie 88 km/h druga 89 km/h i tak czekam 5 minut w końcu jak zjechała na prawy pas ja patrze a tu koleś trzyma obydwie nogi na kierownicy, zimny łokieć z fajką, a prawej ręce gada przez komórkę po prostu masakra szkoda gadać a później dzwona przez takich i 3 godziny korek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 i to do potęgi http://www.tvn24.pl/-1,1720874,0,1,pijana-ciezarna-bez-prawka-dachowala-autem,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Tutaj to jest kumulacja glupoty, pic w ciazy, nie miec prawka i jechac autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Tutaj to jest kumulacja glupoty, pic w ciazy, nie miec prawka i jechac autem czyli tak jak napisał i to do potęgi Grozi jej do dwóch lat pozbawienia wolności i kara grzywny - przecież to śmiech na sali, potencjalna morderczyni i tylko dwa lata?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 17 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 i to do potęgihttp://www.tvn24.pl/-1,1720874,0,1,pijana-ciezarna-bez-prawka-dachowala-autem,wiadomosc.html ja pier*ole.. :bag: :bag: :bag: :bag: :bag: :bag: :bag: :bag: :bag: :bag: :bag: :bag: :bag: :bag: :bag: :bag: :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 no niezły gamoń http://www.tvn24.pl/-1,1722535,0,1,uczcil-odbior-prawa-jazdy-rozbil-10-aut,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Co za osiol... Jak ja zdalem prawko to odstawilem imprezy na jakis czas i tylko jezdzilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 http://wiadomosci.wp.pl/title,Zepchnela-corke-z-molo-nowe-fakty-o-smierci-Weroniki,wid,13993144,wiadomosc.html?ticaid=1d65b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 dobry komentarz: Szanowne Panie, żaden Pan który świadomie zdecydował sie zostać Ojcem nie jest obojeny na los swojego dziecka i matki. Zrozumcie wreszcie, że to wy same robicie krzywdę sobie, dziecku i ojcu. Kiedy matka ma depresję a ojciec stara sie jej pomóc i pokazać że wszystko jest dobrze to robicie z niego gnoja który jest nieodpowiedzialny i nie wie co robi. Kiedy ojciec staje na straży dziecka i mówi wam że jest z wami niedobrze staje sie waszym wrogiem. Kiedy ojciec widzi dramat i chroni dziecko to staje sie skór...m który chce odebrać dziecko matce. Waszym jednym przyjacielem jest psychiatra i kolezanki które maja milion sposobów do przetestowania ( zawsze bez udziału ojca lub z jego udziałem jako parobka). Dopuki niezrozumiecie ( jak w cywilizowanych krajach) że ojciec to tez matka tyle że ma jaja nie janiki i może przejąc kontrolę do czasu aż wy sie pozbieracie i poukładacie to nic sie nie zmieni. Te dramaty rodzą się nie z winy ale ze stereotypów i debilnego prawa które nawet chorej matce nie pozwalają ograniczyć władzy do czasu aż sie pozbiera. Z jednej strony niby pomaga sie matce a z drógiej niszczy ojca - efekty widac jak na dloni a cierpi jedynie dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Powiedzial bym ze swietny komentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 ostatnio w Karpaczu Białe e 36 wieś na maxa na DWR cisnął główną ulicą aż mu silnik prawie wyskoczył z ramy!! pierdział niemiłosiernie ,jak by se ze dwie dziury zrobił ,żeby bardziej przy kozaczyć!!!! kto widział ten wie o co chodzi!!!!masakra głupek totalny!!!!!:bag:lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Fakt, ten z białej E36 to typowy przykład wieśniactwa w BMW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Fakt, ten z białej E36 to typowy przykład wieśniactwa w BMW. a my łamiemy te stereotypy!!!!! gość chyba z kalibry się przesiadł!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 a my łamiemy te stereotypy!!!!! gość chyba z kalibry się przesiadł!!!!!!!!! Łamiemy, a sam szerzysz kolejny o kierowcach calibry a to co Forest wrzucił to masakra... nie chce się nawet wierzyć, że ludzie potrafią się do czegoś takiego posunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Ha gościu z dzieckiem na torze wymiata pewno miał ok 20lat a laska ledwo miała dowód osobisty Normalnie tacy ludzie mogliby oddawać dziecko do adopcji bo nie dojrzali trochę do bycia rodzicami... Pozdro dla wszystkich maxbimmerów z zamglonej Legnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi