Forest Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Tu kolejny przykład. Tym razem w wersji łumen http://nasygnale.pl/wiadomosc.html?kat=1025343&title=Matka-do-dziecka-ty-skur-teraz-ci-pokaze&wid=13203951& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 teraz jest o tej k.....wie w tvn24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 I kurna ochrona danych osobowych .... kto to kurna wymyślił Przy takich akcjach jak to z tą babką i dzieckiem .... jej zdjęcie jej gęby , imię i nazwisko powinno zostać opublikowane + załącznik w postaci tego nagrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Najlepsze to, że ******lona prokuratura umorzyła sprawę gdy ojciec dziecka przekazał materiały policji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 totalna masakra ja bym tej k e zabrał dziecko dla takich niema litosci do pierdla na 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Nie rozumiem jak mozna bic swoje dziecko.... Mam córke i nigdy na nia reki nie podniose chocby nie wiem co zrobila.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Nie rozumiem jak mozna bic swoje dziecko....Mam córke i nigdy na nia reki nie podniose chocby nie wiem co zrobila.... Tu nawet nie chodzi o bicie. Nie jestem w stanie ogarnąc jak swojego syna można nazwac "****ą", kazac mu "wpierdalac" jedzenie i drzec tak koparę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 w tv ją pokazali(imię,nazwisko),zachowanie pomocy społecznej,której ojciec dziecka wszystko zgłaszał,prokuratury,policji,no żenada,grube babsko z pomocy społełcznej to bym utopił,dobry był dziennikarz,drążył do bulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Do odstrzalu i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Dziecko oddać ojcu a ja do pierdla wsadzić i tam już inne kobity nią zajmą albo wysterylizować żeby więcej dzieci nie krzywdziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Tu kolejny przykład. Tym razem w wersji łumenhttp://nasygnale.pl/wiadomosc.html?kat=1025343&title=Matka-do-dziecka-ty-skur-teraz-ci-pokaze&wid=13203951& Ja ******le, brak mi slow. Rozumiem, ze mozna sie wkurzac, ze mozna sie irytowac, ale jak mozna bic wlasne dziecko i rzucac *****mi w jego strone. male, bezbronne dziecko. Chcetnie bym wzial ta moja V8 i ta babe rozjechal, bez zartu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Szok. Po prostu brak słów :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 A tutaj prosze. Nie potrzebna definicja kretyna - wystarczy film.. http://www.angelfire.com/ak2/intelligencerreport/high_speed.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 no ma bozia lokatorów..... byłem ciekaw czy się rozwali gdzieś czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 A tutaj prosze. Nie potrzebna definicja kretyna - wystarczy film..http://www.angelfire.com/ak2/intelligencerreport/high_speed.html ... hang on to your helmet ... był już kiedyś ten filmik na forum ... ale gość żywcem wzięty z toru ... aż dziw bierze że w nic nie przypierdzielił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Troszke pisaku i niema goscia... Kiedys byl dobry film na yotube z Rosji jak sie goscie scigali Beemkami i niestety spotkali sie z Tirem przy ponad 200km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 w pewnym momęcie wydaje mi się ,że jednak maznął prawym lusterkiem w coś :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 skubany miał więcej szczęścia niż rozumu, to się nazywa byc hardcorem :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Bardziej kretynem jak hardcorem.....:-P:-P:-P:-P:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Takie foto z dzisiejszego dnia ,wydaje mi się że można podciągnąć pod temat. Nie będę już wspominał o stylu jazdy tego kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Rozwalają mnie takie kozaki. Fifa uefa a jak przyjdzie co do czego to pewnie "Tak Panie władzo, dobrze Panie władzo, ma Pan rację panie władzo"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Dla mnie w ogole to cale JP to sensu nie ma. Wsio pasuje, jak go zlapia to bedzie mial negocjacje podejrzewam ostre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Widziałem kiedyś gdzieś w necie tablicę rejestracyjną na aucie HWDP... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 (edytowane) Dla mnie to cale JP jest na poziomie podst-gimnazjum , jak ktoś powyżej tego poziomu chodzi w bluzach lub co gorsza daje to na tylna klapę to ma naprawdę niski poziom umysłowy. Jedynym plusem tego jest to że wiadomo z kim ma się do czynienia na drodze i na ulicy. Widziałem kiedyś gdzieś w necie tablicę rejestracyjną na aucie HWDP... Co do tablicy też widziałem i powiem szczerze nawet może być. Edytowane 19 Marca 2011 przez hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 .... ale co to kurna jest JP100% ?? i czemu ktoś sobie to nalepił na dupę samochodu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi