Nobody Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Ciekawe. W 1:17 słychać tekst "nie dla idiotów"... Więc pytam się ja, to co on tam jeszcze w tym aucie robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Stary film ale idealnie pasuje do tematu. Wiem, że później jakiś wyrok dostał kierowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Sami siebie wkopali wrzucając ten filmik w neta. Wiem, że Karol (kierowca) dostał Subarynke na 19 urodziny od tatusia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 No to niezły prezent (też bym tak chciał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Czyli ojca też ma kretyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Tak właśnie bogaci ojcowie wychowują dzieciaki, KASĄ , myślą że to wszystko załatwia , a potem kretyńscy szczawie tak właśnie się bawią , uj z nim ale przecierz naraża innych uczestników dróg , takich cepów to tylko pozabnijać i przesłuchać:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TorT Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Standardowy scenariusz, kierowca ~19lat + 4 kumpli i ostra jazda po mieście... a później nekrologi w gazetach bo albo siebie zabili albo kogoś postronnego Kierowca całkowicie bez poczucia odpowiedzialności... ale mówią że to przychodzi z wiekiem, więc może już (tak) nie jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Wiadomo można poszaleć ale nie w wmieście o tej godzinie , albo noc , albo jakiś tor lub miejsce gdzie nie ma takiego ruchu. Jak dla mnie to bezmózg +4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 raczej bym wykonał samosąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Noc czy dzien, miasto nie jest do szalenstw. Ja sam nie mam prawka dlugi czas, ale nigdy mi nie przyszlo do glowy, zeby takie rzeczy na drodze robic. Trzeba szanowac swoje i cudze zycie takie jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Najgorsze są teksty w stylu ''jesteś moim Bogiem" zachęcające kretyna do jeszcze gorszych idiotyzmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Doskonały przykład gościa z małym rozumkiem, a z dużą ilością mocy jak na pierwszy raz.. [video=youtube;p--SUZqUVJ4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Ja coś czuje że jakby to było moje auto to po 1 bym nie dał się gibnąć osobie nieogarniętej, a jakby już coś mnie skłoniło do tego żeby dać to pewnie bym miał jeszcze cieplej jak "Tomeczek". Ale Andrzej też ciężki kaliber... Ten żeby zwolnił, a on "mu dopierdziela"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 mam znajomego co kupil e46 320d a jak sie popsula to narzekal ze bmw jest drogie to mu muwie kup se malucha albo rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 no niestety ale ma bozia lokatorów na tym świecie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 nie dał bym Mki takiemu komuś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 (edytowane) Tomeczek następnym razem się zastanowi 2 razy zanim da się komuś karnąć , zwłaszcza takiemu burakowi . Ps: dobry filmik Edytowane 31 Stycznia 2011 przez hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 no niestety ale ma bozia lokatorów na tym świecie..... hehe :) Andrzej na prezydenta. Mi sie robilo goraco jak ogladalem ten filmik. Autentycznie Tomeczka bylo mi szkoda bo sobie wyobrazalem co chlopak musial czuc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 No koles byl w innym swiecie, ten do niego "Andrzej jedziesz srodkiem..." a ten na to "Wiem co to jest to eM!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Kierowca wystawia pasażera na kurs kolizyjny z tirem i wmawia mu że tak musi być no dla mnie masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 http://kontakt24.tvn.pl/temat,na-alkomacie-zabraklo-skali,79003.html?token=ecd1c0fc708a140f3b947080a791e035 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Dla mnie to w tym wypadku to policja też powinna być podciągnięta pod tę definicję i to w moim mieście :oops: http://opole.gazeta.pl/opole/1,35086,9202202,17_latek_gnal_170_h_pod_prad__Zarobil_303_pkt___WIDEO__.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 O kurna to niezłą partyzantkę od***** ... znam tą trasę zaczął od ronda przy rynku w namysłowie .... ale chyba największe kamikadze to ten skręt lewym pasem w stronę kamiennej .... do rychtala jest jakies 15km ... dobrze że w nikogo nie przypierdzielił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 ...a najlepsze, że obok siedziała babcia jego dziewczyny... (info z 1 ręki), a więc więcej szczęścia niż rozumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 W sumie to debil z niego straszny, powiedzmy sobie szczerze i otwarcie, zatrzymalby sie i dostalby 5 stowek mandatu i to wszystko, a tak to ma w papierach nawalone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi