czechu Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 To jest kozak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Z takimi kozakami to trzeba jak w Stanach, spalowac i do paki, ale za pierwszym razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Nie wiem czy oglądaliście dziś wiadomości. Pokazywali filmik chyba z kamery monitoringu. Jakiś zakapturzony skur**ysyn wyszedł z owczarkiem niemieckim na tory, stał z nim do ostatniej chwili a tuż przed nadjeżdżającym pociągiem odskoczył na bok. Pies oczywiście zginął. Taką ku*wę sam bym za*ebał bez żadnych skrupułów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 teraz mówili,że prawdopodobnie nic mu nie grozi,bo pies nie był na smyczy,mógł uciekać.zobaczyć takiego skur........la na drodze,też może uciekać,trzy razy był cofał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Owczarek patrząc na to jak się porusza był już nie pierwszej młodości. No jasne, po co wydawac kasę na uśpienie psa. Lepiej wyjśc z nim na tory i czekac aż nadjedzie pociąg. Następnie szybko uskoczyc przed pociągiem i spokojnie wrócic do domu. Film: http://www.fakt.pl/Bydlak-wypatroszyl-psa-pociagiem-WIDEO-18-,artykuly,92731,1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Ja bym na miejscu tego kolesia z auta wysiadl i go od razu na komisariat odwiozl. No to przeciez jest istne morderstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zanim by trafił na komisariat ktoś powinien wyrwac mu jedynki kombinerkami albo oddac na kilka godzin do celi z wygłodniałymi kryminałami którzy zrobili by z niego dziewczynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Oby w pierdlu szorował plecy i robił za cw*la!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 (edytowane) Tak jak Dirty pisał, nie zrobią nic gnojowi, bo pies był luzem. To jest właśnie Polska i jej prawo, napisane dla złodzieji, kur... i bandytów. Na szczęście coraz więcej ludzi reaguje na takie chore zachowania i zgłasza na policje, trzeba im pokazać, że to potępiamy, to może przestaną, chociaż psycholi jest sporo na świecie. Jest jakiś projekt żeby za takie motywy sprawcy musieli zapłacić karę np.20tyś.zł, może to by zadziałało. Edytowane 14 Stycznia 2011 przez E34-Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Nie wiem czy oglądaliście dziś wiadomości. Pokazywali filmik chyba z kamery monitoringu. Jakiś zakapturzony skur**ysyn wyszedł z owczarkiem niemieckim na tory, stał z nim do ostatniej chwili a tuż przed nadjeżdżającym pociągiem odskoczył na bok. Pies oczywiście zginął. Taką ku*wę sam bym za*ebał bez żadnych skrupułów. Ogladalem to dzisiaj wieczorem. Lazilem przez godzine w****iony. Sam mam owczarka niemieckiego, najwierniejszy z wiernych. Nie wiem jak trzeba byc *****anym zeby niewinnego, i to na dodatek wiernego psa tak potraktowac. Ale kolesiowi sie oberwie za tro, jak nie w tym zyciu toi w nastepnym. S****ysynstwo to jest malo powiedziane.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 z tymi baranami los się rozprawił ,ciekawe jak to się znalazło na jutubie - ktoś znalazł telefon ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zanim by trafił na komisariat ktoś powinien wyrwac mu jedynki kombinerkami albo oddac na kilka godzin do celi z wygłodniałymi kryminałami którzy zrobili by z niego dziewczynkę. ...... malo... nie wiem jak bym ukaral takiego skur***syna ale napewno tak zeby go codziennie bardziel bolalo... zero litosci! ja tez mam owczarka i mysle ze jakby bylo trzeba to polecialby za mna w ogien... co ten ku*as ma w glowie? nie kumam. moze mial kwadratowa kolyske i starzy go karmili łopatą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 szkoda ze sie nie zaplatał o cos lub jakis poslizg mogl złapac i razem z tym psem go zmieliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Tak jak pisalem wczesniej. Ja autentycznie wierze w to, ze taki jaki jestes w tym zyciu, za swoje dostaniesz, jezeli nie w tym, to w nastepnym zyciu. Tak jak Mti napisales - zero litosci dla tekiego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Tak jak pisalem wczesniej. Ja autentycznie wierze w to, ze taki jaki jestes w tym zyciu, za swoje dostaniesz, jezeli nie w tym, to w nastepnym zyciu. Tak jak Mti napisales - zero litosci dla tekiego.. ja bym wolał,żeby już w tym i każdym następnym miał przep........dolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Brak słów takich ludzi trzeba izolować w zakładach zamkniętych dziś zrobił to psu a jutro żonie albo dziecku bo mu się znudzi ostatnio był przykład o tych braciach co wzięli Huskiego ze schroniska pies chciał się z nimi bawić i zaczął wyć to oni przywiązali go do samochodu i ciągali tak długo aż pies padł z wyczerpania i urwali mu głowę najlepsze że ludzie to widzieli i nikt nie zareagował bo się bali no kur*a lepiej patrzyć niż zareagować a wcześniej podobno mieli bernardyna też ze schroniska to powiesili bo pod mostem i rzucali w niego siekierą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Slyszalem o tej rodzince. Podobno maja dostac 10 lat. Jestem ciekawy. Pewnie dostana z 5, a po 2,5 za dobre sprawowanie wyjda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 http://chwiladlapupila.pl/wszystko-o-podpalonym-kubie/podpalili-psa-cudem-przezyl/ Sprawców powinno się zutylizowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Najpierw trzeba ich znalezc. A z tego co gdzies wyczytalem na razie zero sladow. Jak widze te fotki to az mi sie niedobrze robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 O k***a, tylko zdjęcie zobaczyłem i wyłączyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 O k***a, tylko zdjęcie zobaczyłem i wyłączyłem... To samo. Nie moge sie patrzec na widoki zakatowanych dzieci i zwierzat. Najchetniej to bym tym s****ysynow odpowiedzialnych wysadzil na jakiejs wyspie i po roku zbierania takich perelek, wysadzil tam bombe. Nie zartuje, takie gnoje nie powinni miec prawa do zycia na wolnosci. A tak jak pisaliscie o tych *****anych braciach ktorzy zaciagneli husky za samochodem, albo tego bernardyna powiesili, to im bym dal wszystkim krzeslo. Jest to taki rodzaj czlowieka, ktory juz nigdy sie nie zreformuje. Jesli jest tak pokrzywiony to tylko kwestia czasu zanim komus cos zrobia. Dlatego powinna byc czapa od razu. Bylby to przyklad dla innych. ***** ale sie gotuje jak czytam o takich rzeczach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 tylko przytaknąć Wozu,dla mnie tacy ludzie są po prostu mordercami,i to najgorszego typu,zabijają bezbronne stworzenia,które nic im nie zrobiły(qwa,pies był uwiązany),lub które im ufały,bezgranicznie wierzyły(psiak na torach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Kurde, moglbym miec prace wymierzania sprawiedliwosci. Mialbym dwa przyciski. Jeden zielony, ze koles ma druga szanse, i jeden czerwony.... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 za takie rzeczy ?tylko czerwony! kula-łeb-dół-beton,czyli pełna resocjalizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 (edytowane) Dla mnie ten w subaru to kretyn nie wiem czy było już ale pewnie połowa z was to widziała . PS Jego koledzy również Edytowane 29 Stycznia 2011 przez hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi