SoulRea Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Idiot saute dans une piscine gelée (IRL#40) - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 hahaha prawdziwy mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Tylko szkoda ze zapomniał sprawdzić grubość lodu :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 hahaha prawdziwy mors Lodołamacz kości :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Wrzucil petarde do kanalu w ktorym był gaz !!! ZOBACZ CO SIE STALO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Wrzucil petarde do kanalu w ktorym był gaz !!! ZOBACZ CO SIE STALO! dzieciaki szczęscie miały ze im łbów nie pourywało -nie złe petardy heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 nie obejrzę niestety... nie mam faceboka :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 No takim dekielkiem to bym nie chciał w czerep dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 ojo joj ale dekielek poleciałłłłł:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 nie obejrzę niestety... nie mam faceboka :4: Ja też i nie mam zamiaru mieć :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 ale jak go szybko rozebrało z kurtki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Ja też i nie mam zamiaru mieć A co masz coś na sumieniu że się ukrywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 A co masz coś na sumieniu że się ukrywasz? No jestem poszukiwany listem gończym :mrgreen: a tak poważnie to nie lubię takich rzeczy jak nasza klasa i tym podobne :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 ***** aż trudno uwierzyć, że ktoś może mieć tak na***ane w głowie... Od razu kula w łeb całej trójce, bez procesu i tracenia czasu... Urodziła zdrowe dziecko i skazała je na śmierć w fekaliach - Media - WP.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 ***** aż trudno uwierzyć, że ktoś może mieć tak na***ane w głowie...Od razu kula w łeb całej trójce, bez procesu i tracenia czasu... Urodziła zdrowe dziecko i skazała je na śmierć w fekaliach - Media - WP.PL Kulka w leb to za proste! Zrobic im to samo co oni zrobili dziecku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Wszystkie media o tym mówią kara śmierci to za mało lolol dożywocie i do kamieniołomów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 bez k..wa komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 śmierć za śmierć nie wiem co to się dzieje coraz więcej tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Więcej informacji i zdjęć na moim profilu na Facebooku :https://www.facebook.com/pages/BMW-E30/454750514573530 . Zachęcam do polubienia !!! W sumie Twój wpis pasuje do tematu jak ulał. Ostrzeżenie za syfienie na 10 dni. Szukaj fanów gdzie indziej (zacząłbym od galerii)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 ***** aż trudno uwierzyć, że ktoś może mieć tak na***ane w głowie...Od razu kula w łeb całej trójce, bez procesu i tracenia czasu... Urodziła zdrowe dziecko i skazała je na śmierć w fekaliach - Media - WP.PL mogę być katem na ochotnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 No to w pierdlu juz ich "cieplo" powitaja, za cos takiego. Urwa - nie moge czytac czegos takiego, bo mi sie topor sam do reki pcha. Nie mam dzieci, ale wg mnie to najwiekszy dar, jaki mozna otrzymac. A tu co chwile slychac o dzieciobojstwach. Dokad ten swiat zmiea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 W sumie Twój wpis pasuje do tematu jak ulał. Ostrzeżenie za syfienie na 10 dni. Szukaj fanów gdzie indziej (zacząłbym od galerii)... kolega teraz powędrował do galeri Rudej :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Nie mam dzieci, ale wg mnie to najwiekszy dar, jaki mozna otrzymac Żyje sie tylko dla nich, takie gnidy co mordują lub znęcają się nad dziećmi powinny być zgładzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 [h=1]Fatalne skutki głupiej zabawy[/h]Na szczęście kierowcy nic się nie stało, ale mogło dojść do tragedii. Dwóch chłopców urządziło sobie głupią zabawę. Jak twierdzi jeden z nich rzucali śnieżkami w samochody. Efekt to rozbita przednia szyba w fiacie ducato. Do zdarzenia doszło wczoraj, 14 stycznia na ulicy Kanonierskiej w Świdnicy. Chłopcy rzucali kulkami śniegu z wiaduktu kolejowego. Prawdopodobnie do śnieżki musiał dostać się kamień, by w szybie zrobiła się spora dziura. Kierowca zatrzymał jednego z żartownisiów. Dwunastolatek całą winą obarcza kolegę, który zdołał uciec. Sprawa trafi do sądu dla nieletnich. - Właściciel samochodu będzie musiał wymienić szybę. Straty oszacował na 420 złotych – mówi Katarzyna Czepil, oficer prasowy KPP w Świdnicy i dodaje – Tym razem skończyło się na stratach materialnych, ale mogło dojść do tragedii. Fatalne skutki głupiej zabawy | Swidnica24.pl | wydarzenia, informacje, rozrywka, kultura, polityka, wywiady, wypadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Rodzice powinni teraz zapłacić za ori szybę w salonie to nauczyliby dzieci innych zabaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi