kozin09 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 nie no brak słów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Co za kretyn, jego mi nie szkoda, gorzej jak komus zrobi krzywde przez swoja glupote... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Pheaton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Pheaton? Yep Definicja kretyna? Cóż - niemal na każdej zmianie (zwłaszcza w weekendy wieczorem/w nocy) trafia mi się jakiś yntelygent, ale jedna sytuacja szczególnie utkwiła mi w pamięci. Miało to miejsce ileś tam lat temu w Raciborzu, na memoriale. W tamtych czasach by uczcić pamięć 2 strażaków, którzy zginęli w pożarze lasu w okolicach Kuźni Raciborskiej ( jeden z największych pożarów jaki miał miejsce w Polsce po II Wojnie Światowej - kto chce, niech pogoogluje) m.in. był organizowany wyścig kolarski po ulicach Raciborza. Wszelkie skrzyżowania na trasie wyścigu były obstawione przez policję i zamykane na czas przejazdu kolarzy. I teraz akcja właściwa: Z daleka słychać gwizdki policyjne z poprzedniego skrzyżowania, oraz komunikaty z radiostacji, że grupa zbliża się do kolejnej krzyżówki. Policjant wychodzi i wstrzymuje ruch. Babka zwalnia autem, ale widać, że ewidentnie nie kuma o co kaman policjantowi. Ten schodzi ze skrzyżowania, by nie zawadzać kolarzom, a kretynka rusza! Kiedy jest już na środku, w auto uderza 2 kolarzy. Jeden ją tylko zawadził, natomiast drugi walnął w sam środek auta i przeleciał dobre 15 metrów. Po wszystkim, kiedy policjanci po wstępnych przesłuchaniach dali babce odsapnąć - ta skomentowała do swojej pasażerki: "najwyżej mi prawo jazdy zabiorą". Normalnie za łeb i o chodnik bić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Tak czytalem ten tekst i sobie myslalem, ze no boze, zdarza sie. Babka nie wiedziala co i jak. Nie skumala, ze nie moze wjechac. Kazdemu sie moze zdarzyc.. ...dopoki nie przeczytalem jej komantarz na samym koncu. Lopata w leb, innego lekarstwa nie widze.. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 i nastepny przyklad kretynow ;/;/ a co do straszych ludzi nie powini juz jezdzic samochodami tak ja wczesniej kolega napisal o tej babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 jeżeli ona ma prawko,to pod kretyna podciągnąłbym tego,co jej to prawko dał http://www.youtube.com/watch?v=rIMNX_p4ODY&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Jakby ten koles tam nie podszedl to by jezdzila do dzisiaj miejsca dla busa, a kobitka sie nie potrafi Fiatem wkomponowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 na takie parkowanie kobiet i emerytow duzo przykladow na youtubie juz widzialem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 no to chyba zwycięzcy w tej kategorii,pisze o tatusiach,którzy urządzili swoim dzieciom kulig na ulicy.nie minęło dużo czasu ,jak jedno dziecko zginęło a drugie walczy o życie,a dzisiaj czytam o siedmioletniej dziewczynce w stanie krytycznym po kuligu na ulicy.KRETYNI a nie rodzice,brak jakiejkolwiek odpowiedzialności,takie jest moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Fakt, trzeba miec siano w głowie by urządzac kulig na drodze publicznej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 to prawda chore ja pamietam wspaniale czasy kiedy ojciec robil mi kulig na takiej polanie wzdluz lasu ubaw mialem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 no to chyba zwycięzcy w tej kategorii,pisze o tatusiach,którzy urządzili swoim dzieciom kulig na ulicy.nie minęło dużo czasu ,jak jedno dziecko zginęło a drugie walczy o życie,a dzisiaj czytam o siedmioletniej dziewczynce w stanie krytycznym po kuligu na ulicy.KRETYNI a nie rodzice,brak jakiejkolwiek odpowiedzialności,takie jest moje zdanie Tutaj nie ma zadnej dyskusji. Trzeba miec niezly kibel glowie zeby cos takiego zrobic. Jedna seuknda, a dziecko nei zyje, on juz do konca zycia nie dojzie do siebie. Kretyn bo kretyn, ale wspolczuje mu, jako rodzic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Trzeba byc prawdziwym kretynem by dziecku pozwalac na coś takiego... http://www.smog.pl/wideo/41309/male_dziecko_zneca_sie_nad_kotem_drastyczne/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Ja ******le. Jaki *****, jakich rodzicow ma *****ow i jaki mega ***** z niego wyrosnie. Autentycznie mam taka nadzieje, ze w szkole beda tego dzieciaka traktowali tak jak on traktuje tego kota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Trzeba byc prawdziwym kretynem by dziecku pozwalac na coś takiego...http://www.smog.pl/wideo/41309/male_dziecko_zneca_sie_nad_kotem_drastyczne/ ja pi......le,przecież to prokurator i pozbawienie praw rodzicielskich(powinno tak być),wiecie co z takiego dziecka wyrośnie?oczywiście to nie jego wina,tylko wychowujących go debili,mam w mieszkaniu dwa pieski,strasznie mnie takie coś rusza,masakra.gdzie policja,która podobno tak wnikliwie monitoruje sieć, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Przecież było już kilka razy że to jego brat kręcił , rodzice mogą nic nie wiedzieć w takiej sytuacji więc za co zabierać im dziecko ? http://www.wykop.pl/link/567207/kolejny-idiotyczny-film-z-kotem-w-roli-glownej/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Ktoś te dzieci wychowuje więc czyja to wina, że rosną na debili? Można założyc, że to rodzina katolicka, co niedzielę do kościoła i czytanie Biblii przed obiadem ale to mało prawdopodobne. Niedaleko pada jabłko od jabłoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Przecież było już kilka razy że to jego brat kręcił , rodzice mogą nic nie wiedzieć w takiej sytuacji więc za co zabierać im dziecko ?http://www.wykop.pl/link/567207/kolejny-idiotyczny-film-z-kotem-w-roli-glownej/ no może przesadziłem,ale tego brata też ktoś tak wychował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zazwyczaj normalni rodzice prowokują swoją normalnością nastoletnie pociechy do tak zwanego buntu , wtedy właśnie gówniarzerii odpierdziela w bani i robią takie rzeczy za które stary jak by się dowiedział to urwał by łeb przy samej dupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Ale za takie cos powinni zamykac, ja jestem na tym punkcie jakos wyczulony, szczegolnie jak widze, ze psu sie krzywda dzieje w taki debilny sposob to nawet patrzyc na to nie moge. Ostatnio slyszalem, ze jakis idiota yorkowi przelamal lapke i pies niestety ale z bolu zdechl. Takiemu teraz wziac i rece polamac tyle, ze wszystkie. Sam mam yorka (nie smiac sie ) i wiem, ze to naprawde fajne psy, poza tym nigdy tak wiernego psiska nie mialem. Do kryminalu... do kryminalu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Przecież było już kilka razy że to jego brat kręcił , rodzice mogą nic nie wiedzieć w takiej sytuacji więc za co zabierać im dziecko ?http://www.wykop.pl/link/567207/kolejny-idiotyczny-film-z-kotem-w-roli-glownej/ Ale zerknijcie na linka, tam na milion stron jest rozpiska jak ludzie probuja dotrzec do tego kto to jest i jak znalezc rodzicow lub osoby krecacej ten filmnik. Chca albo do prokuratury albo po prostu samosad w Rybniku (ponoc z Rybnika). Jak dorwa i wykonaja samosad to pije przez tydzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Ale za takie cos powinni zamykac, ja jestem na tym punkcie jakos wyczulony, szczegolnie jak widze, ze psu sie krzywda dzieje w taki debilny sposob to nawet patrzyc na to nie moge. Ostatnio slyszalem, ze jakis idiota yorkowi przelamal lapke i pies niestety ale z bolu zdechl. Takiemu teraz wziac i rece polamac tyle, ze wszystkie. Sam mam yorka (nie smiac sie ) i wiem, ze to naprawde fajne psy, poza tym nigdy tak wiernego psiska nie mialem. Do kryminalu... do kryminalu... piwo dla ciebie....piwo,albo dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 a to to juz mnie w****ilo... http://www.youtube.com/watch?v=5uyaHxJ7u_c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Youtube to jest w ogole jakos moderowane? Bo tam coraz gorsze rzeczy widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi