Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mordulec

- 3 czerwca około godziny 18.00 na drodze z Łagiewnik do Sienic doszło do wypadku drogowego z udziałem małoletnich, gdzie obrażeń ciała doznały dwie młode osoby. Jak ustalili dzierżoniowscy policjanci 3 czerwca około godziny 18.00 na drodze z Łagiewnik do Sienic doszło do wypadku drogowego. 15-letni mieszkaniec Łagiewnik, kierując bez uprawnień pojazdem marki VW Golf, na łuku jezdni stracił panowanie nad pojazdem, zjechał na przeciwległy pas ruchu wpadając do rowu po czym uderzył w drzewo. W wyniku tego zdarzenia 15-letni kierujący VW Golfem doznał obrażeń ciała w postaci ogólnych potłuczeń ciała i pozostał na obserwacji w Szpitalu Powiatowym w Dzierżoniowie. 17-letni pasażer tego samochodu doznał wstrząśnienia mózgu, złamania kręgosłupa w odcinku szyjnym oraz liczne stłuczenia i otarcia. Został przewieziony ratowniczym śmigłowcem do Szpitala we Wrocławiu. Kierujący samochodem VW Golf był trzeźwy. Postępowanie w tej sprawie prowadzi Komenda Powiatowa Policji w Dzierżoniowie. - powiedział Doba.pl nadkom. Mariusz Furgała z Komendy Powiatowej Policji w Dzierżoniowie.

I tym dwóm debilom powinni wystawić rachunek za lot śmigłowcem + opiekę medyczną .... jakby spłacali do 40tki a info o tym poszło w świat to może byłaby to jakaś nauczka dla reszty gówniarzy którzy robią taką partyzantkę ....

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Radziłbym, powstrzymywać się od takich komentarzy, na to jest paragraf i są już pierwsze wyroki, za nawoływanie do przestępstwa,

Tak, jasne. Zaraz mi wejdzie prokuratura na łeb. Osłabiasz mnie czasami :bag:

Nie działałeś wcześniej na Forum Katoliciej Młodzieży czy coś ???

Tak, jasne. Zaraz mi wejdzie prokuratura na łeb. Osłabiasz mnie czasami :bag:

Nie działałeś wcześniej na Forum Katoliciej Młodzieży czy coś ???

Forest nie będę komentował tego co napisałeś, pogardliwego tonu, poczytaj : Pierwszy wyrok za nawoływanie do zabijania żołnierzy w Afganistanie | rp.pl

Edytowane przez Piotr

Dziś mówię wszystkim,że po 22-drugiej powinna być transmisja jak gilotynką temu pajacowi z Amber Gold gilotyna ucina obie ręce. Tak na pokaz dla przykładu dla wszystkich w TVN 24. Oczywiście zaraz potem przypalanie ran ogniem i po krótkim leczeniu na ulicę gnoja.Amen :twisted:

"Nie było wątpliwości, że sprawcą jest Łukasz I., który – jak stwierdzili biegli – już wcześniej stosował przemoc wobec Alana."

Zaraz za tym gosciem posadzilbym tych "bieglych" chociazby za nieumyslne poswodowanie uszczerbku na zdrowiu. Bo mozna bylo temu zapobiec skoro wiedzieli co sie dzieje.