Gość Mordulec Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 - 3 czerwca około godziny 18.00 na drodze z Łagiewnik do Sienic doszło do wypadku drogowego z udziałem małoletnich, gdzie obrażeń ciała doznały dwie młode osoby. Jak ustalili dzierżoniowscy policjanci 3 czerwca około godziny 18.00 na drodze z Łagiewnik do Sienic doszło do wypadku drogowego. 15-letni mieszkaniec Łagiewnik, kierując bez uprawnień pojazdem marki VW Golf, na łuku jezdni stracił panowanie nad pojazdem, zjechał na przeciwległy pas ruchu wpadając do rowu po czym uderzył w drzewo. W wyniku tego zdarzenia 15-letni kierujący VW Golfem doznał obrażeń ciała w postaci ogólnych potłuczeń ciała i pozostał na obserwacji w Szpitalu Powiatowym w Dzierżoniowie. 17-letni pasażer tego samochodu doznał wstrząśnienia mózgu, złamania kręgosłupa w odcinku szyjnym oraz liczne stłuczenia i otarcia. Został przewieziony ratowniczym śmigłowcem do Szpitala we Wrocławiu. Kierujący samochodem VW Golf był trzeźwy. Postępowanie w tej sprawie prowadzi Komenda Powiatowa Policji w Dzierżoniowie. - powiedział Doba.pl nadkom. Mariusz Furgała z Komendy Powiatowej Policji w Dzierżoniowie. I tym dwóm debilom powinni wystawić rachunek za lot śmigłowcem + opiekę medyczną .... jakby spłacali do 40tki a info o tym poszło w świat to może byłaby to jakaś nauczka dla reszty gówniarzy którzy robią taką partyzantkę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Przypadł mi ten podpis w pamięci dlatego go zacytuje "Król i książę polskiej wsi, Golf i Passat TDI!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 myśle że to pasuje do tego działu i pozostawiam to bez komentarza [video=youtube;mo40FSWDmWE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 pewnie na***any jak szpadel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 omg ja tyle nie wypije masakra jak dobrze widziałem to jeszcze do tego jakis młody chłopaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 tak,kretyn jakich mało,ale ma u mnie +5 za pomysł na wycieczke:lol: Pijany kombajnista na wycieczce do Szczecina. Miał 2,7 promila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Kombajn pewnie lepiej wypasiony od fury, wiec wybral kumbajna tylko z ta przyczepa to przesadzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Fendt vs. BMW - YouTube wiejskie klimaty w Niemczech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 pewnie na***any jak szpadel Jesli "pewnie" u Ciebie jest rownoznaczne z tym, ze na bank, na 100%, to sie zgadzam.. ale miszcz lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 co się dzieje z Tą młodzieżą nuda brak zajęcia? http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/wroclaw/16-latek-za-kierownica-pijany,1,5217301,region-wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 co się dzieje z Tą młodzieżą nuda brak zajęcia?http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/wroclaw/16-latek-za-kierownica-pijany,1,5217301,region-wiadomosc.html Nie ma żadnych kar dla gówniarzy ... to co się dziwić , że rośnie takie bezstresowe pokolenie :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Kobieta przewoziła nastolatków w bagażniku BMW - Wiadomości - WP.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek84wro Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Tylko co to jest 200zl i 2pkt karne smiech na sali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zmasakrował Alanka, bo nie umiał włożyć piżamy! - Nasygnale.pl Żadnego procesu, tracenia czasu, utrzymywania w celi. Na miejscu związać, oblać benzyną i podpalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 dlatego jestem za karą śmierci dla takich skur..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Radziłbym, powstrzymywać się od takich komentarzy, na to jest paragraf i są już pierwsze wyroki, za nawoływanie do przestępstwa, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Radziłbym, powstrzymywać się od takich komentarzy, na to jest paragraf i są już pierwsze wyroki, za nawoływanie do przestępstwa, Tak, jasne. Zaraz mi wejdzie prokuratura na łeb. Osłabiasz mnie czasami :bag: Nie działałeś wcześniej na Forum Katoliciej Młodzieży czy coś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) Tak, jasne. Zaraz mi wejdzie prokuratura na łeb. Osłabiasz mnie czasami :bag:Nie działałeś wcześniej na Forum Katoliciej Młodzieży czy coś ??? Forest nie będę komentował tego co napisałeś, pogardliwego tonu, poczytaj : Pierwszy wyrok za nawoływanie do zabijania żołnierzy w Afganistanie | rp.pl Edytowane 30 Sierpnia 2012 przez Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 ehehehehe ja tylko wyrażam swoje zdanie na ten temat a przecież mamy wolność słowa a moje poglądy w tej sprawie są jasne trzeba eliminować margines społeczny teraz pobił później zabije ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 j...a przecież mamy wolność słowa... hehe taaa jasne, czego wolność? Obudź sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Też jestem za karą śmierci!Porządek musi być!:twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Też jestem za karą śmierci!Porządek musi być Dokładnie karać,napi****ać ile wlezie,śmierć za śmierć a nie za nasze podatki utrzymywać PEDOFILII,MORDERCÓW,itp,itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 dlatego jestem za karą śmierci dla takich skur na to jest paragraf na co???,że ktoś jest za karą śmierci?bez przesady.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Dziś mówię wszystkim,że po 22-drugiej powinna być transmisja jak gilotynką temu pajacowi z Amber Gold gilotyna ucina obie ręce. Tak na pokaz dla przykładu dla wszystkich w TVN 24. Oczywiście zaraz potem przypalanie ran ogniem i po krótkim leczeniu na ulicę gnoja.Amen :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 "Nie było wątpliwości, że sprawcą jest Łukasz I., który – jak stwierdzili biegli – już wcześniej stosował przemoc wobec Alana." Zaraz za tym gosciem posadzilbym tych "bieglych" chociazby za nieumyslne poswodowanie uszczerbku na zdrowiu. Bo mozna bylo temu zapobiec skoro wiedzieli co sie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi