Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

No :P ja wiedzialem co sie stanie jak ten gosc mu odpowiedzial. Koledzy do niego krzykneli "Ty wiesz kto to jest? Lepiej do niego nie krzycz" haha ale maika juz wtedy nie bylo w oknie.. podejrzewam, ze zbiegal po schodach :drunk:

Koledzy do niego krzykneli "Ty wiesz kto to jest? Lepiej do niego nie krzycz" haha ale maika juz wtedy nie bylo w oknie.. podejrzewam, ze zbiegal po schodach
Ja tak sobie podejrzewam że nie tylko Majk nie słyszał tych słów. Za to domyślam się że po pierwszym strzale temu cwelowi co skakał po furach impuls z "mózgu" (w cudzysłowie bo chyba koleś go nie ma) nie zdążył dotrzeć do zwieracza z informacją że g***o się zbliża...

• 2 tygodnie później...

Ja pierdziule. Z drugiej strony mega przykre i moim zdaniem kwalifikuje sie do innej polki niz te inne historie, jak to skakali po samochodach, uczyli 3 letnie dziecko walic z bani itp. Tutaj koles owszem, jak nie jeden z nas nie raz, sie lekko nabzdryngolil i tyle. Nie wyjechal na droge publiczna tylko cofal samochod na dzialce. Nie zauwazyl, jedna sekunda i czlowiek nie zyje. Ja ******le, to jest hard core..

Tutaj koles owszem, jak nie jeden z nas nie raz, sie lekko nabzdryngolil i tyle. Nie wyjechal na droge publiczna tylko cofal samochod na dzialce.

Woz ale to go nie usprawiedliwia że wsiadł za kółko po promilach.Moje zdanie jest takie że nie powinien wsiadać za kółko wiedząc że coś łyknął,wielu jest takich jak on, ale on miał potwornego pecha i skończyło się tragedią.

• 2 tygodnie później...

dzisiaj czytałem w angorze o dziewczynie która przyszła na praktyczny egzamin mając 3,5 promila nic jej zrobić nie mogą bo niema takiego przepisu jechać jeszcze nie jechała bo egzaminator wyczuł alkohol jedyne co to egzamin został zaliczony jako negatywny czyli straciła kaskę i jest adnotacja że chciała przystąpić do egzaminu pod wpływem pewnie teraz jej łatwo nie będzie zdać dobrze ją przetrzepią :)

Gość staszek
dzisiaj czytałem w angorze o dziewczynie która przyszła na praktyczny egzamin mając 3,5 promila nic jej zrobić nie mogą bo niema takiego przepisu jechać jeszcze nie jechała bo egzaminator wyczuł alkohol jedyne co to egzamin został zaliczony jako negatywny czyli straciła kaskę i jest adnotacja że chciała przystąpić do egzaminu pod wpływem pewnie teraz jej łatwo nie będzie zdać dobrze ją przetrzepią :)

Ile:drunk: 3,5 promila i do tego kobieta o cie florek:mrgreen:

Hehe to dobre jak to mówią gdzie diabeł nie morze tam babe pośle.

Chyba że myślała że będzie ekonomiczniej:4:

benzyna+ etanol =czyli biopaliwo

Ale asów w Polsce nie brakuje ostatnio słysząłem że drapli kierowcę autobusu przewożącego dzieci do szkoły ponad 2,5 promila.

Kiedy to się zmieni ??

• 2 tygodnie później...