Gość ChriS. Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 No ja wiedzialem co sie stanie jak ten gosc mu odpowiedzial. Koledzy do niego krzykneli "Ty wiesz kto to jest? Lepiej do niego nie krzycz" haha ale maika juz wtedy nie bylo w oknie.. podejrzewam, ze zbiegal po schodach :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Koledzy do niego krzykneli "Ty wiesz kto to jest? Lepiej do niego nie krzycz" haha ale maika juz wtedy nie bylo w oknie.. podejrzewam, ze zbiegal po schodach Ja tak sobie podejrzewam że nie tylko Majk nie słyszał tych słów. Za to domyślam się że po pierwszym strzale temu cwelowi co skakał po furach impuls z "mózgu" (w cudzysłowie bo chyba koleś go nie ma) nie zdążył dotrzeć do zwieracza z informacją że g***o się zbliża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 no maksior Przestawiał samochód, śmiertelnie potrącił żonę - Polska - Informacje - portal TVN24.pl - 29.04.2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 no maksior Przestawiał samochód, śmiertelnie potrącił żonę - Polska - Informacje - portal TVN24.pl - 29.04.2012 No to chłop pojechał (po żonie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 no maksiorPrzestawiał samochód, śmiertelnie potrącił żonę - Polska - Informacje - portal TVN24.pl - 29.04.2012 Ja pierdziule. Z drugiej strony mega przykre i moim zdaniem kwalifikuje sie do innej polki niz te inne historie, jak to skakali po samochodach, uczyli 3 letnie dziecko walic z bani itp. Tutaj koles owszem, jak nie jeden z nas nie raz, sie lekko nabzdryngolil i tyle. Nie wyjechal na droge publiczna tylko cofal samochod na dzialce. Nie zauwazyl, jedna sekunda i czlowiek nie zyje. Ja ******le, to jest hard core.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Tutaj koles owszem, jak nie jeden z nas nie raz, sie lekko nabzdryngolil i tyle. Nie wyjechal na droge publiczna tylko cofal samochod na dzialce. Woz ale to go nie usprawiedliwia że wsiadł za kółko po promilach.Moje zdanie jest takie że nie powinien wsiadać za kółko wiedząc że coś łyknął,wielu jest takich jak on, ale on miał potwornego pecha i skończyło się tragedią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 ja pierdziele Cztery promile, pięcioro rannych - Polska - Informacje - portal TVN24.pl - 04.05.2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Uuuuu zaiste kretyn w 100% , 4 promile i za kółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 hehe,lubie takich asiorów,miszczuniu jak nic Pijany przyszedł na egzamin na "prawko" - Polska - Informacje - portal TVN24.pl - 14.05.2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 hehe,lubie takich asiorów,miszczuniu jak nicPijany przyszedł na egzamin na "prawko" - Polska - Informacje - portal TVN24.pl - 14.05.2012 nie no po piwie na teorie poszedłem ale nie na paraktyczny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Normalnie głupota po pijaku chciał zdawać na prawko takiemu to dał bym dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 dzisiaj czytałem w angorze o dziewczynie która przyszła na praktyczny egzamin mając 3,5 promila nic jej zrobić nie mogą bo niema takiego przepisu jechać jeszcze nie jechała bo egzaminator wyczuł alkohol jedyne co to egzamin został zaliczony jako negatywny czyli straciła kaskę i jest adnotacja że chciała przystąpić do egzaminu pod wpływem pewnie teraz jej łatwo nie będzie zdać dobrze ją przetrzepią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 nie no po piwie na teorie poszedłem ale nie na paraktyczny!! za moich czasów to praktyczny był zaraz po wynikach z teorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 za moich czasów to praktyczny był zaraz po wynikach z teorii za moich też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Mozna miec oddzielnie i mozna miec jeden po drugim, oczywiscie jak teorie sie zda i ja z tej opcji tez korzystalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 dzisiaj czytałem w angorze o dziewczynie która przyszła na praktyczny egzamin mając 3,5 promila nic jej zrobić nie mogą bo niema takiego przepisu jechać jeszcze nie jechała bo egzaminator wyczuł alkohol jedyne co to egzamin został zaliczony jako negatywny czyli straciła kaskę i jest adnotacja że chciała przystąpić do egzaminu pod wpływem pewnie teraz jej łatwo nie będzie zdać dobrze ją przetrzepią Ile:drunk: 3,5 promila i do tego kobieta o cie florek:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Hehe to dobre jak to mówią gdzie diabeł nie morze tam babe pośle. Chyba że myślała że będzie ekonomiczniej:4: benzyna+ etanol =czyli biopaliwo Ale asów w Polsce nie brakuje ostatnio słysząłem że drapli kierowcę autobusu przewożącego dzieci do szkoły ponad 2,5 promila. Kiedy to się zmieni ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 piroman Ogień na stacji kontra gaśnica - Wideo w Onet Wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Ale jazda :shock::bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 kolejna pijana a do tego... Pijana kobieta w ciąży prowadziła samochód - Onet Wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Masakra nie dość ze zagraża życiu własne dziecka pijąc alkohol będąc w zaawansowanej ciąży to jeszcze prowadzi autololol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Ten świat już staje na głowie a ludzie sami już nie wiedza co maja ze sobą zrobić 2 promile i to ma być matka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Ten świat już staje na głowie a ludzie sami już nie wiedza co maja ze sobą zrobić te dzieciaki to już zbaranieli do końca www.doba.pl. wiadomości z Dzierżoniowa. Świdnica. Dzierżoniów. Bielawa. Świebodzice. Strzegom. Żarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 (edytowane) Ładnie wykurzyli w to drzewo az dziw że nikt nie zgniął. Edytowane 17 Lipca 2012 przez hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Boszz to mieli więcej szczęścia niż rozumu... Ja myślałem,że tam raczej samo mięso już było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi