woz Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 wozu wrzucasz linka a sam go nawet nie przeczytasz ? :[/font][/color]:lol::lol::lol: pomylka nr dwa jakos mi uciekla, nie zauwazylem. le tak czy siak, komus nagroda sie nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Wiecie co jak usłyszałem o tej akcji od razu zadzowniłem do mojego serdecznego kolegi. Uczy sztuk walki i przeprowadza testy fizyczne chłopaków z AT i Policji. Powiedział jedno, że ten policjant który wskazał niewłaściwe drzwi będzie do końca służby mandaty za niesprzątanie po swoim psie i zaśmiecanie wystawiał. Nie wiedział dokładnie która to jednostka brała udział w akcji ale twierdzi, że mocno przesadzili w reakcji i podejrzewa że to jakiś młody skład musiał być. Nie zachowali się profesjonalnie bo dali się ponieść emocjom a to do starej gwardii nie podobne. Nie broniąc nikogo to AT po to są, wchodzą w miejsca gdzie w sekundę mogą stracić życie i ich działania mają na celu tego uniknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Nie ma to jak lebski trener z odpowiednim podejsciem do podopiecznych.. Jaki prostak... Wielka afera w polskim boksie! "Jesteś brzydka, obleśna i tłusta" - Ofsajd Koles ponoc tez mial swoje 5 minut w tym debilnym big brotherze. Widac, ze mega mlot to malo powiedziane.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Z tymi drzwiami to ja potrafię lepiej Kumpel wynajmował mieszkanie z drugim kolesiem a ten koleś zamknął mieszkanie na klucz,którego nie mieliśmy a o 3 nad ranem przyszliśmy lekko podpici z dwiema gwiazdeczkami i nie dało się otworzyć bo jednego klucza nam brakło więc kolega zaczął kopać i się przewracał i mówi ty kop no to ja raz drugi trzeci z buta i drzwi z futryną wpadły na przed pokój ale sąsiedzi wezwali smerfy gwiazdy uciekły a my postawiliśmy futrynę z drzwiami zastawiliśmy się szafą od środka i poszliśmy spać rano koleś mówi wiesz...ch**j z tymi drzwiami ale takie dup**enie nam uciekło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 chyba mam perełkelolol17-latek zgwałcił konia - Najnowsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 27.07.2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 chyba mam perełke17-latek zgwałcił konia - Najnowsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 27.07.2011 już kiedyś się to przez forum przewinęło:) hehe niepamiętam gdzie. ale było:):4:ale perełka jak nic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 już kiedyś się to przez forum przewinęło to może on drugi raz tego konia........hehe,teraz zerknąłem na date,też mi sie coś przypomina,ale mimo wszystko,gość debeściak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Lol konia gwałcił ja widziałem filmik jak jakiś arab posuwa kozę czy osła i śpiewa a potem niemiecki filmik jak młoda laska daje owczarkowi się bzykać Wynaturzenia są na tym świecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Lol konia gwałcił ja widziałem filmik jak jakiś arab posuwa kozę czy osła i śpiewa a potem niemiecki filmik jak młoda laska daje owczarkowi się bzykać Wynaturzenia są na tym świecie... Nie wnikam po co bywasz w aż tak dziwnych zakątkach internetu lolollolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Bywam bo zawsze ktoś podrzuca dziwactwa w linkach aby zobaczyć jak ludzie mają nie równo pod sufitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Jasne, jasne... ...ktoś podrzuci, ja nie wiem/nie wiedziałem hahaha wyszło szydło z worka i pomaszerowało dalej :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 A może tatuś tego źrebaczka kiedyś tego młodzieńca dopadł na wybiegu, chłopina zawisł wypięty na ogrodzeniu po czym został zapięty? pewnie teraz postanowił się zemścić lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 chyba mam perełkelolol17-latek zgwałcił konia - Najnowsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 27.07.2011 *****, nawet nie mam zadnej riposty na to. Po raz pierwszy nie wiem co mam napisac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 mistrz!! Facebook Link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 mistrz!! ale czubki ja ******le lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Szkoda , że nie podłączyli :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 mistrz!! Facebook Link buahahahhhahaah na klapeczkach - DOBRE :D lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Hehehhee mała fala i z basenu zrobi się mikrofala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Pocisk przy zbiorniku paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Pocisk przy zbiorniku paliwa Ja nie wiem co powiedziec.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 jezuuuuu,łapy na dzień dobry bym połamał.... Pijany porysował 54 auta. Grozi mu 5 lat - Polska - Informacje - portal TVN24.pl - 17.04.2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Ciekawe kto odda hajs za auta! ****Y! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Kiedyś widziałem takich trzech z***ów na Miedzianej w Polkowicach. Około 1.00 w nocy teściu mnie budzi i krzyczy dzwoń na pały. Lecę do okna i widzę jak trzech śmieci skacze sobie po autach, w Lagunie wybili a raczej wyskakali przednią szybę. Drę ryja z okna bo nie zdążyłbym zleciec - X piętro w wieżowcu. A te ****y ***ane jakby nigdy nic spokojniutko pospacerowali sobie w stronę klatki. Dodzwoniłem się na pały, przyjechali, pokręcili się, za chwilę wyprowadzają pedałów w kajdankach. Jeden coś się szarpał to wsadzili go do suki i słychać było tylko jak drze ryja. Za***iście się ucieszyłem, że policja się nie cackała i dostał trochę bęcków. Gdybym ich dopadł to lałbym pałą po ryjach tak długo aż policja odbezpieczyłaby broń by mnie od nich oderwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 No u nas pod blokiem impreza byla na ratownikow czerwony blok i jacys goscie sie wokol auta ganiali i co chwile rekami packali lakier, krzyknelem zeby ******@@#@.. i maik byl w oknie - to samo krzyknal, a gosciu do niego - sam *******alaj.. maik jak zlecial na dol to gosciu po 3 strzalach lezal na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Ten Maik? :lol::lol::lol: Prawidłowo. Porządnie się chłopak zachował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi