Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecie co jak usłyszałem o tej akcji od razu zadzowniłem do mojego serdecznego kolegi. Uczy sztuk walki i przeprowadza testy fizyczne chłopaków z AT i Policji. Powiedział jedno, że ten policjant który wskazał niewłaściwe drzwi będzie do końca służby mandaty za niesprzątanie po swoim psie i zaśmiecanie wystawiał.

Nie wiedział dokładnie która to jednostka brała udział w akcji ale twierdzi, że mocno przesadzili w reakcji i podejrzewa że to jakiś młody skład musiał być. Nie zachowali się profesjonalnie bo dali się ponieść emocjom a to do starej gwardii nie podobne.

Nie broniąc nikogo to AT po to są, wchodzą w miejsca gdzie w sekundę mogą stracić życie i ich działania mają na celu tego uniknąć.

Nie ma to jak lebski trener z odpowiednim podejsciem do podopiecznych.. Jaki prostak...

Wielka afera w polskim boksie! "Jesteś brzydka, obleśna i tłusta" - Ofsajd

Koles ponoc tez mial swoje 5 minut w tym debilnym big brotherze. Widac, ze mega mlot to malo powiedziane..

Z tymi drzwiami to ja potrafię lepiej :) Kumpel wynajmował mieszkanie z drugim kolesiem a ten koleś zamknął mieszkanie na klucz,którego nie mieliśmy a o 3 nad ranem przyszliśmy lekko podpici z dwiema gwiazdeczkami i nie dało się otworzyć bo jednego klucza nam brakło więc kolega zaczął kopać i się przewracał i mówi ty kop no to ja raz drugi trzeci z buta i drzwi z futryną wpadły na przed pokój ale sąsiedzi wezwali smerfy gwiazdy uciekły a my postawiliśmy futrynę z drzwiami zastawiliśmy się szafą od środka i poszliśmy spać :) rano koleś mówi wiesz...ch**j z tymi drzwiami ale takie dup**enie nam uciekło :)

Lol konia gwałcił ja widziałem filmik jak jakiś arab posuwa kozę czy osła i śpiewa a potem niemiecki filmik jak młoda laska daje owczarkowi się bzykać :) Wynaturzenia są na tym świecie...

Nie wnikam po co bywasz w aż tak dziwnych zakątkach internetu lolollolollolol

• 3 tygodnie później...

Kiedyś widziałem takich trzech z***ów na Miedzianej w Polkowicach. Około 1.00 w nocy teściu mnie budzi i krzyczy dzwoń na pały. Lecę do okna i widzę jak trzech śmieci skacze sobie po autach, w Lagunie wybili a raczej wyskakali przednią szybę. Drę ryja z okna bo nie zdążyłbym zleciec - X piętro w wieżowcu. A te ****y ***ane jakby nigdy nic spokojniutko pospacerowali sobie w stronę klatki. Dodzwoniłem się na pały, przyjechali, pokręcili się, za chwilę wyprowadzają pedałów w kajdankach. Jeden coś się szarpał to wsadzili go do suki i słychać było tylko jak drze ryja. Za***iście się ucieszyłem, że policja się nie cackała i dostał trochę bęcków. Gdybym ich dopadł to lałbym pałą po ryjach tak długo aż policja odbezpieczyłaby broń by mnie od nich oderwać...

No u nas pod blokiem impreza byla na ratownikow czerwony blok i jacys goscie sie wokol auta ganiali i co chwile rekami packali lakier, krzyknelem zeby ******@@#@.. i maik byl w oknie - to samo krzyknal, a gosciu do niego - sam *******alaj.. maik jak zlecial na dol to gosciu po 3 strzalach lezal na ziemi xD