Forest Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Myślę, że to przebija wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 :bag: najlepiej narobic komus do ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 mają te pomysły :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Masakra jakaś... :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 ta to dopiero miała jazde... "Kobieta-demolka" zniszczyła 29 aut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Gratuluje facetowi, ktory tylko ja ujal, a nie zalpal za szmaty i tym mlotkiem nie ******lnal jej w leb A najgorsze jest to, ze jak ktos nie ma autocasco to najprawdopodobniej bedzie naprawial auto z wlasnej kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Oj ja mysle ze to jest perelka... Skopali lokatorów, wybili zęby. Policja pomyliła piętra - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 21.03.2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 no i znowy MY zapłacimy odszkodowanie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Dla mnie to jest po prostu szok...:eek: Wysłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Oni sa ***nieci, kobiete bic i dodatkowo rozumiem pedofila tak zmasakrowac, ale zlodzieja samochodow? Nie ogarniam tego co policja robi.. Rzucili sie na nich jak na terrorystow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Brawo, ta akcja tylko potwierdza roz******l w Policji o którym mówił niedawno Rutkowski... Tak jak pisze Chris - rozumiem, spodziewali sie uzbrojonego przestępcy, musieli użyć siły i to nie podlega dyskucji. Ale barany ***ane mogły najpierw dokładnie sprawdzić czy pukają do właściwych drzwi. A napierdalanie głową kobiety o podłogę to wogóle jakaś paranoja :bag: P.S. Swoją drogą ciekawe czy kilku z nich nie pochodzi z Polkowic :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 To nie AT dało dupy tylko wywiadowcy .... AT jest od tego żeby wpaść i poskładać wszystkich .... i oni swoją robotę zrobili Wywiadowcy są od tego , żeby właśnie precyzyjnie określić do których drzwi mają zapukać AT .... w tym wypadku wywiad zawiódł na całej linii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 To nie AT dało dupy tylko wywiadowcy ....AT jest od tego żeby wpaść i poskładać wszystkich .... i oni swoją robotę zrobili Wywiadowcy są od tego , żeby właśnie precyzyjnie określić do których drzwi mają zapukać AT .... w tym wypadku wywiad zawiódł na całej linii Swoja robote? Tzn 9 osob kopiacych jednego goscia, ktorego tak naprawde sie strzalem w pysk obezwladnia na 15 minut? Chcialbys kiedys byc podejrzanym o kradziez i zeby Cie tak z domu wyniesli? :dance: Bo ja nie.. :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 dobrze ze to nie byl 10-p blok i nie mieszkal koles na ostatnim pietrze Swoja robote? Tzn 9 osob kopiacych jednego goscia, ktorego tak naprawde sie strzalem w pysk obezwladnia na 15 minut? Chcialbys kiedys byc podejrzanym o kradziez i zeby Cie tak z domu wyniesli? Bo ja nie.. - Policja dostała informację, że tutaj znajduje się niebezpieczny mężczyzna, że posiada broń palną, której nie zawahałby się użyć - tłumaczy rzecznik policji wcale sie nie dziwie ze bylo takie wejscie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 (edytowane) A dla mnie jest to niepojęte by wbić do niewłaściwego lokalu i napierdalać z buta niewinną osobę :bag: Wyobraż sobie taką sytuacje - siedzisz w niedzielę w domu, szykujesz się z żoną i dziećmi do rosołu. Nagle wpadają z drzwiami kominiarze, *******alają Ci z buta zęby, rzucają Ci żoną po podłodze. Co robisz? "Aaaa...panowie szukają przestępcy? No to nie ma sprawy, rozumiem Szkoda tylko tych potłuczonych talerzy" :mrgreen::mrgreen: Edytowane 21 Marca 2012 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Swoja robote? Tzn 9 osob kopiacych jednego goscia, ktorego tak naprawde sie strzalem w pysk obezwladnia na 15 minut? Chcialbys kiedys byc podejrzanym o kradziez i zeby Cie tak z domu wyniesli? :dance: Bo ja nie.. :shock: AT to nie jest dzielnicowy który dzwoni do mieszkania , żeby poznać lokatorów i wypełnić ankietę na temat ich opinii o bezpieczeństwie na parafii .... Oni mają wbić na chałupę i nie są od zadawania pytań tylko od zatrzymania ludzi .... więc nie wiem o co Ci chodzi .... napisałem co zawiodło a Ty wyjeżdżasz czy fajnie by było jakby taki wjazd zrobili do mnie Odpowiedź jest prosta NIE NIE FAJNIE .... ale to nie AT robi rozpoznanie terenu tylko wywiadowcy .... skoro oni się ***nęli to powinni ponieść konsekwencje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 AT to nie jest dzielnicowy który dzwoni do mieszkania , żeby poznać lokatorów i wypełnić ankietę na temat ich opinii o bezpieczeństwie na parafii ....Oni mają wbić na chałupę i nie są od zadawania pytań tylko od zatrzymania ludzi .... więc nie wiem o co Ci chodzi .... napisałem co zawiodło a Ty wyjeżdżasz czy fajnie by było jakby taki wjazd zrobili do mnie Odpowiedź jest prosta NIE NIE FAJNIE .... ale to nie AT robi rozpoznanie terenu tylko wywiadowcy .... skoro oni się ***nęli to powinni ponieść konsekwencje .... Ale chodzi o ich podejscie, nie powinni tak atakowac ludzi, nawet przestepcow zwlaszcza, ze wiele razy pojmuja niewinnych w naszym kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ale chodzi o ich podejscie, nie powinni tak atakowac ludzi, nawet przestepcow zwlaszcza Generalnie uważam, że morderców, pedofilii, kryminalistów najcięższego kalibru powinni odpalac na miejscu :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ale chodzi o ich podejscie, nie powinni tak atakowac ludzi, nawet przestepcow zwlaszcza, ze wiele razy pojmuja niewinnych w naszym kraju Nie kumam o czym piszesz ?? Jak SPAT czy tam inna jednostka AT jedzie w teren to wierz mi że to nie jest wizyta w sprawie niezapłaconych mandatów tylko jadą na grubą robotę .... -Policja dostała informację, że tutaj znajduje się niebezpieczny mężczyzna, że posiada broń palną, której nie zawahałby się użyć - tłumaczy rzecznik policji Weszli standardowo .... co mieli się zapytać , przepraszam czy tutaj mieszka Dżon Kołalski ?? Oni nie są od rozpoznania terenu tylko od zatrzymania , powtórzę to jeszcze raz od rozpoznania są wywiadowcy .... skoro oni z***ali sprawę to do nich należy mieć pretensje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Zmieniając temat...tacy ludzie powinni byc bezpłodni... http://www.smog.pl/wideo/51831/tatus_roku_idiota/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Co do akcji z policją to mordulec ma troche akcji... AT się nie pierd*** tylko wjeżdża na pełnej piź**** i robi swoje. Jednak z kobietą przesadzili - tak nie robią profesionaliści - rozumiem typa na gleba buty itp, ale babke co chodziła w piżamce ? również gleba, ale bez reszty. Założe się, że to był jakiś podrzędny odział SPAT`u, a nie stała jednostka AT. Zobaczcie sobie jak wbija CBŚ na chate największych bossów mafii czy ostatnio bojówkarzy kolejarza. To tam się takie cyrki nie dzieją. Tu ewidentnie skopali robote i wywiadowcy i "AT"... Takich przypadków było i będzie więcej - obczajcie to Wyciągnęli dziadka przez dziurę od klucza !! - YouTube ku*** żenada :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Co do akcji z policją to mordulec ma troche akcji... AT się nie pierd*** tylko wjeżdża na pełnej piź**** i robi swoje. Jednak z kobietą przesadzili - tak nie robią profesionaliści - rozumiem typa na gleba buty itp, ale babke co chodziła w piżamce ? również gleba, ale bez reszty. Założe się, że to był jakiś podrzędny odział SPAT`u, a nie stała jednostka AT. Zobaczcie sobie jak wbija CBŚ na chate największych bossów mafii czy ostatnio bojówkarzy kolejarza. To tam się takie cyrki nie dzieją. Tu ewidentnie skopali robote i wywiadowcy i "AT"... Niby tak, ale kobiety tez swiete nie sa i tez kryminalem sie zajmuja i czasem sa gorsze od facetow... Oni maja taka robote, glaskac to sie mozna w salonie kosmetycznym, pomylki zdarzaja sie w kazdym zawodzie, a w sumie za ta pomylke nie odpowiadaja AT tylko ich dowodca, czy tam jakis dyspozytor, nie wiem kogo oni tam maja, ale ktos adresy podaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Wracajc do tematu niewlasciwego mieszkania. Wczoraj podali w wiadomosciach: Dopiero po raz trzeci weszli do prawidlowego mieszkania. Pierwsze mieszkanie gdzie sprzedali lomot tej kobitce i jej facetowi, drugie mieszkanie tez pomylili, i dopiero trzecie podejscie bylo we wlasciwym mieszkaniu! Sam pojde i za wlasne pieniadze kupie jakis puchar mozgu roku, i komus tam od nich go wysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Oj ja mysle ze to jest perelka... Skopali lokatorów, wybili zęby. Policja pomyliła piętra - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 21.03.2012 wozu wrzucasz linka a sam go nawet nie przeczytasz ? : Drugie pudło Antyterroryści pobiegli potem na kolejne piętro, gdzie, jak się okazało, po raz drugi pomyłkowo weszli do innego mieszkania i obezwładnili mężczyznę, tym razem nie bijąc. 28-letniego przestępcę związanego z przestępczością samochodową, poszukiwanego dwoma listami gończymi, znaleziono dopiero za trzecim razem w mieszkaniu na trzecim piętrze. :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 panowie,nie wiem,czy to było profesjonalne,czy nie,pewnie nie,ale jakby to był koleś,który osobiście zalazł wam za skóre,ukradł auto,skrzywdził,to inaczej byście do tego podeszli,kazalibyście blok do góry nogami wywrócić,żeby go dorwać,więc punkt widzenia,zależy od punktu siedzenia pewnie,że zj****li akcje,ale go dorwali,to było AT,w latach '90,przy granicy,gdzie chyba każdy krawężnik był opłacony,tylko tych sie bali,uwierzcie,widziałem pare akcji,że jak przyjechali mundurowi,to zostali wyśmiani przez łysych bez karku,ale jak z furgonu wysiedli AT,to same im się rączki składały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi