czechu Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Dyziu to juz bylo ladnych pare miesiecy temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Z dwoma promilami, bez opony uciekał przed policją 120 km/h - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 23.12.2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 ale ten,to już asior Prowadził radiowóz "pod wpływem" - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 23.12.2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 ale ten,to już asiorProwadził radiowóz "pod wpływem" - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 23.12.2011 poprostu miał ''pecha'' bo wiekszości mundurowych się udaje takie coś!!! niestety tak jest wszędzie ale złapali jednego a 30 innym sie udało!!lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 złapali jednego a 30 innym sie udało!! To tak jak z kierowcami bywa,robią akcję np. znicz to na bank wyłapują tylko 5% pijanych driverów:drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielR6 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Moim zdaniem dobra sprawa by byla kontrola trzezwosci na skrzyzowaniach podczas postoju na czerwonym swietle. O tak rutynowo. Roztawic takich kilka patroli kontrolnych w danym miescie. I robic takie naloty raz lub dwa razy w tygodniu nie zapowiedziane w losowo wybrane dni. I jedni nalogowi alkoholicy i kierowcy na podwojnym gazie by zostali wylapani, ci co juz naprawde maja to w d...e i zawsze jezdza na podwplywem lub snieci po wczorajszym dniu. A reszta by sralaxxx w gacie z mysla ze moze sie spotkac na skrzyzowaniu pewnego ranka z niezapowiedziana kontrola trzezwosci. I jestem pewien ze strach by przemowil wiekszosci do rozsadku. Nie twierdze ze wszystkim bo zawsze sie znajda ci co sobie lykna na rozgrzewkie z rana cos z %:drool: Proponuje szybki test na sline czy cos takiego bez dmuchania bo alkomat zabiera duzo czasu. Chodzi mi tu tylko o wykrycie obecnosci alkoholu w organizmie. A pozniej takiego delikwenta na boczek i dmuchanko w przyslowiowy balonik. I kwity pod klucz. :banned: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 to już jest,dmuchasz jak w świeczke,dwie kontrolki,jak zapali się czerwona,na bok na alkomat,i takie akcje na światłach też już są,głównie po weekendach,popularnych imieninach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielR6 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 ale malo bo nie slychac zeby cos takiego sie dzialo w czasie<bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Moim zdaniem dobra sprawa by byla kontrola trzezwosci na skrzyzowaniach podczas postoju na czerwonym swietle. O tak rutynowo. Roztawic takich kilka patroli kontrolnych w danym miescie. I robic takie naloty raz lub dwa razy w tygodniu nie zapowiedziane w losowo wybrane dni. U nas w powiecie są takie akcje co poniedziałek tylko zmieniają drogę dojazdową do DDZ i bardzo często stoją pod strefą ekonomiczną trochę tam ludzi pracuje. Nie m tygodnia aby nie złapano 2-3 delikwentów na % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Trzezwy poranek to sie nazywa, niestety z tego co wiem przede wszystkim w duzych miastach, bo np. w Ostrowie sie z taka akcja nie spotkalem. Pare razy jak bylem rankami w Poznaniu to juz mi sie zdazylo byc kontrolowanym, szybka akcja, nie sprawdzaja nawet dokumentow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Dokładnie CZECHU dmuchanko w alkomat i następny ,szkoda tylko że nie ma takich akcji codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielR6 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 ja nie mieszkam teraz w polsce tyko Wlochy. Ale w polsce tez nie mieszkam w zaduzym miescie. To tlumaczy moje nie doinformowanie. Ale wpadlem poraz kolejny na pomysl ktory juz jest realizowany. hehehehhe happy_bmw dobre. No to wlochy piekny kraj dla pijakow, bo tu tylko funkcjonuja prawidlowo fotoradary:bry:Raj na nieplacenie mandatow. Ale dla obcokrajowca. Ja ostanio sie dorobilem mandatu za 1300 euro za przekroczenie predkosci w jednym dniu mialem dwukrotna sesje zdjeciowa. I trzeba bulic albo odsiedziec mandat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Temat Chiccoo z tym Ojcem kretynem, ktory uczy swojego 4 latka jak napierdalac z lokcia i z baski jest idealnym przykladem, jak mozna zepsuc malego boguwinnego czlowieczka. Na facebooku jeden koles wkleil zdjecie psa, ktory zostal zmaltretowany przez kilka chlopaczkow. Celem tej foty bylo proste, zeby pokazac jak ludzie moga byc bezduszni i bezlitosni i ze nie mozna stac obok obojetnym. Nie mialem odwagi ani serca wkleic te fote tutaj, i szczerze powiem ze jak zobaczylem to zdjecie to nie moglem sie patrzec dluzej niz 1 sek. Na zdjeciu byl pies, ktory przezyl. Byl ofiara malych, s****ysynow ktorych jezeli bym dorwal, wsadzilbym kazdemu fajerwerki w pysk, zawiazal te wredne gemby i odpalil. Czywli w skrocie zrobilbym dokladnie to samo co zrobili temu psu. Zlapali, wlozyli petardy do pyska, zawiazali zeby nie mogl otworzyc, odpalili i patrzyli jak sie meczy. Dla mnie to juz jest cos znacznie wiecej niz definicja kretyna, tylko zwyczajny przyklad s****ysynstwa i po prostu "zla" w czystej formie. Nie ma jak dla mnie przynajmniej, wytlumaczenia, ze chlopaki mieli tylko np 10 lat i nie wiedzieli co robia. Skoro byli na tyle tomni zeby zlapac tego biednego psiaka, na tyle kumaci zeby wykombinowac petardy, wlozyc psu do pyska i odpalic, to wiedzieli co robia i nie wierze ze normalny dzieciak z czegos tkiego wyrosnie bo to juz jest chore i trzeba miec juz naprawde niezly kibel w glowie zeby zrobic cos tak okrutnego. Takich malych z****ysynow powinno sie pokarac i dac im dokladnie to samo co oni zrobili. Nie ma dla mnie wytlumczenia, i mom zdaniem taki maly gnoj, wyrosnie na jeszcze wiekszego gnoja ktory bedzie tylko i wylacznie uciazliwy dla spoleczenstwa. I to wlasnie do TEGO mozna doprowadzic male dziecko sposobem w jaki sie go wychowuje. Tak jak ten kretyn ojciec, ktory w zabawie uczy syna naparzac z lokcia, i z banki i mowic do tego worka treningowego "Ty s****ielu, ty frajerze...". Tak wlasnie rodza sie kibole i bandyci, ktorzy jezdza po stadionach i po ulicach szukajac rozruby, bo wlasnie tak rozstali wychowni. Nawiasem mowiac, pociecha i cicha nadzieje mam, ze ten pies zostanie z operowany i znajdzie dobry dom gdzie bedzie nalezycie traktowany, jak to kazdy pies powinien byc. A tych dzieciakow mam nadzieje ze spotka los na ktory zasluzyli. Gdyby tylko rodzicie wiedzieli ze tak jak ucza swoje dzieci, do czegos takiego moga doprowadzic... Sorry za literackie wypociny, ale jakos mnie wzielo na pare zdan bo akurat na temat traktowania zwierzat i wychowania dzieciakow jestem dosc konkretnie nastawiony.. Tak BTW, prosilbym admina zeby wrzucil ten caly temat DEFINICJA KRETYNA do dzialu o wszystkim i o niczym, nie wiem czemu tutaj go rozpoczalem bo z mechanika nie ma zbyt wiele do czynienia.. Szerokosci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Aktualnie nie mam do tego warunkow, ale kiedys takiego biednego psa przygarne... Chorzy ludzie, masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Aktualnie nie mam do tego warunkow, ale kiedys takiego biednego psa przygarne... Chorzy ludzie, masakra. chorzy to za mało powiedziane na takich chyba nie ma lekarstwa:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Jest i to cała masa. Palniki, kleszcze, wiertła... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Jest i to cała masa. Palniki, kleszcze, wiertła... :twisted: Ja mam nadzieję , że kiedyś jakiś gangster z nudów zmontuje ekipę do sprzątania takich śmieci .... z miłą chęcią dorzuciłbym się do ich wydatków na paliwo albo na narzędzia. Wydaje mi się , że wystarczyłoby kilka takich głośnych akcji , że za to że ktoś zamęczył kota albo psa jacyś niezidentyfikowani sprawcy obcieli mu stopy i dłonie a potem przeciągnęli kilka kilometrów za samochodem ...... wtedy może by się nie jeden debil zastanowił nad tym co robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 I tutaj sie zgadzam. Niech male ****e wiedza, ze za cos takiego moga dostac dokladnie to samo. I od razu przypomina sie przypadek jak tan jelop wszedl na toru kolejowe, wiedzac ze jego stary pies pojdzie za nim. On szybko odskoczyl, pies bedac juz stary i kulawy, nie zdazyl i pociag go rozjechal. Naprawde, gdybym dorwal tego smiecia to starczyloby mi jakies 5 minut z nim sam na sam, albo ewentualnie 3 minuty gdybym wiedzial, ze nie bede ponosil zadnych konsekwencji. Takich przypadkow niestety jest cale mnostwo w kraju i na swiecie, ale jesli wiedzieliby ze poniesliby konsekwencje, i nie typu "300zl grzywna i po sprawie", tylko prawdziwe konsekwencje (np tydzien w pierdlu, i nioech ktos pusci wspolwiezniom info za co koles siedzi :twisted:) to mysle ze spore zmiany mogloby to wprowadzic. Najgorsze jest to ze czuja sie bezkarni. A na samym koncu bogu winni sa te psiaki, koty, male dzieciaki itp... :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ja mam nadzieję , że kiedyś jakiś gangster z nudów zmontuje ekipę do sprzątania takich śmieci .... z miłą chęcią dorzuciłbym się do ich wydatków na paliwo albo na narzędzia. Wydaje mi się , że wystarczyłoby kilka takich głośnych akcji , że za to że ktoś zamęczył kota albo psa jacyś niezidentyfikowani sprawcy obcieli mu stopy i dłonie a potem przeciągnęli kilka kilometrów za samochodem ...... wtedy może by się nie jeden debil zastanowił nad tym co robi. o i to jest dobra myśl dobra linka stalowa za nogi i po kostce brukowej 2 km a potem pociąć dupę żyletką i posolić morze wtedy śię przestraszą :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Najgorsze jest to że nie ma porządnej kary za to,co nie którzy ludzie wyrabiają:drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 mała pomyłka Fatalna pomyłka piratów. Zaatakowali okręt wojenny - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 13.01.2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Dobre hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Dobre no to się sami wkopali kto pod kimś dołki kopie ten sam w nie wpada he he:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Pięciu morskich przestępców odniosło obrażenia, a dwóch wymagało pomocy lekarskiej na pokładzie hiszpańskiego okrętu. szkoda tylko, że nie zakończyli tak jak powinni - mogli ukrócić im cierpienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 a ja bym tego dziadka tak samo potraktował,jak widze znęcanie się nad zwierzętami,to mnie krew jasna zalewa,po kiego ****** bierzesz tego psa,ja pie***le,zabiłbym sk******na tym młotkiem Staruszek bił psa młotkiem - Polska - Informacje - portal TVN24.pl - 15.01.2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi