Gość Mordulec Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Ta tyle , że jak ktoś w stanach potrafi jeździć manualem to uchodzi za mistrza kierownicy , jakiś czas temu był ciekawy artykuł o hamerykańskim rynku i jak dobrze pamiętam to bodajże 90% osobowych furek to aftomaty :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 a jak masz manuala to masz później problem ze sprzedażą takiego auta Musisz strasznie zaniżyć cenę, a i tak nie prędko sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Ja w sumie rozumiem czemu oni tak w automaty się ładują. Ichniejsze korki na drogach są nieporównanie większe od naszych, a jak wiadomo - podczas poruszania się w korkach - lewa noga (jakkolwiek śmiesznie by to brzmiało) dostaje po dupie. A w automacie wrzuci się bieg i będzie się tylko popuszczało hamulec i woz sam pokula sie te 2-20 cm do przodu A zrozumiałem to stojąc 4h na autobanie w niemcowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Automat to wygoda, a oni wygodę lubią. W korkach też wygodniej automatem, choć jak byłem w NY to tam korki troche inne niż u nas. Aut sporo, ale te korki się ruszają - w ślimaczym tempie, ale cały czas do przodu (a nie jak u nas - stoisz). Raz mieliśmy korek taki, że staliśmy - ale to było 04.07 (Dzień Niepodległości - wszyscy jechali zobaczyć fajerwerki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 dobra,wygoda,korki,ale nie umieć ruszyć?przestępcy doskonali,gang Olsena sie chowa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 No ja bylem w ogromym szoku, jak udalo mi sie kupic Audi A4 ze Stanow z manualem ale odkad mam automat nie mysle juz o powrocie do manuala (mowie oczywiscie o aucie uzywanym na codzien) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 dobra,wygoda,korki,ale nie umieć ruszyć?przestępcy doskonali,gang Olsena sie chowa:D Ale jak nigdy (lub baaardzo długo) nie jeździłeś manualem to masz problem z ruszeniem... odkad mam automat nie mysle juz o powrocie do manuala (mowie oczywiscie o aucie uzywanym na codzien) też tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ale jak nigdy (lub baaardzo długo) nie jeździłeś manualem to masz problem z ruszeniem... A dla mnie to jak z rowerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 następny kretyn http://www.tvn24.pl/-1,1727198,0,1,i-lokiec-i-dynia-dobre-szkolili-4_latka-na-kibola,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Ma się ten musk :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 następny kretynhttp://www.tvn24.pl/-1,1727198,0,1,i-lokiec-i-dynia-dobre-szkolili-4_latka-na-kibola,wiadomosc.html Ja ******le, az przykro sie oglada takie rzeczy. Taki debil powinien miec zakaz wogole zblizania sie do dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 A najlepsze jest to, ze sam sie zglosil podobno na policje ze skarga, ze ktos bezprawnie uzywa nakreconego przez niego prywatnego filmiku... Zarzuty dostanie na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zarzuty dostanie na bank. Żeby dostał coś więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Gdyby trafil do pierdla, to zycze aby kilkunastu sie znalazlo ktorzy dadza mu porzadna lekcje jak sie napierdala z tego lokcia, glowki i kolana. A pozniej niech tradycyjnie z takiego palanta zrobia czyjas zone za to ze krzywdzi tego dzieciaka.. :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 stare ale moze nie było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 http://kwidzyn.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1196431,kpp-kwidzyn-uciekajac-kradzionym-samochodem-spowodowal,id,t.html ale idiota haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 he,he,ciekawe czy był trzeźwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Miszcz, normalnie miszcz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Ale niektórzy ludzie to tempizny :2bacik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 idiotów na szczęście nie sieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 To juz trzeba byc betonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 nieszkodliwy,ale kretyn totalny:D Pijany kierowca sam zgłosił się na policję - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 19.12.2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 desperat - idiota a wszystko przez te kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 [video=youtube;0-RjyeGDc-I] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 kretyn jak kretyn,wiadomo,ale rzeczniczki w policji coraz ładniejsze:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi