Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Czasem żałuję , że nie mamy takiego kodeksu karnego jak w IRANIE .... ilu debili byłoby mniej w naszym kraju :bag:

[h=1]W Iranie powieszono 9 skazańców: 3 za gwałt, 6 za handel narkotykami[/h]http://wiadomosci.onet.pl/swiat/w-iranie-powieszono-9-skazancow-3-za-gwalt-6-za-ha,1,4937121,region-wiadomosc.html

Czasem żałuję , że nie mamy takiego kodeksu karnego jak w IRANIE .... ilu debili byłoby mniej w naszym kraju :bag:

W Iranie powieszono 9 skazańców: 3 za gwałt, 6 za handel narkotykami

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/w-iranie-powieszono-9-skazancow-3-za-gwalt-6-za-ha,1,4937121,region-wiadomosc.html

..nie chce nic mowic, ale kaczor (i jak zawsze moj czolowy zawodnik, Korwin - Mikke 8) )jako jedyny z czolowki gada o karze smierci, i ze bedac w UE, nie ma prawa ktory zabrania jej stosowaniu. Ale to przeciez ***** nieludzkie... ja ******le.. :bag:

Tak apropos idiotyzmu i kretynizmu ktyory sie dzieje u nas w kraju. Musze znalezc to gdzies na YT. Byl wuwid pare tygodni temu o tym calym syfie zwiazanym z tym, ze panstwo chce tobie jako rodzic praktycznie odebrac prawa. Tak jak byla ta sytuacja malzenstwa ktore "fizycznie sie znecalo" nad dzieckiem w hipermarkiecie, czyli dziecko dostalo klapsa. Koles w programie mowil ze to jest jakas paranoja, ze panstwo na sile chce nam wmowic ze dawanie zwyczajnego klapsa w pupe dziecku to znecanie sie. To jakis absurd. Powoli dazymy do tego ze bedzie tak jak w norwegii (czy angli, juz nie pamietam). Dziecko przyszlo smutne do szkoly i jakas pni ***ana psycholog powiadomila policje, ze dziecko napewno ma strszne warunki w domu. Efekt? Odebrali rodzicom prawa do dziecka. To jest jakies ***** chore... :bag:

No z tym odbieraniem dzieci rodzicom to powoli doganiamy Hamerykę ....

Najdziwniejsze jest to , że tam gdzie faktycznie dzieciom dzieje się krzywda to oni boją się reagować .... może boją się , że później takiej pani psycholog z bożej łaski jakaś patologiczna rodzinka w******l spuści ..... a w normalnych domach za klapa na tyłek już się nie boją zabierać .... *****anie to się wszystko kręci :bag:

Dokladnie, ale njwazniejsze jest odebrac rodzicom dziecko bo wyglda na smutne, albo bo Tata dal klaps w tylek, bo przeciez to istne znecanie sie nad dzieckiem! Nie raz dostalem w dupe od Ojca jak bylem gnojkiem i na zle mi to nie zrobilo. Ale Panstwo wie njlepiej co sie dzieje u nas w domu, niech Panstwo opiekuje sie takim dzieckiem lepiej, czyli wpierdalajac go do domu dziecka.. :bag:

Znajde gdzies ten wywiad i wkleje. Tak jak piszesz Mordulec, powoli doganiamy Hameryke.. :bag:

Odebrali rodzicom dziecko przez rysunek...

http://www.gazetawroclawska.pl/region/476500,sroda-slaska-5-letnia-sara-wrocila-do-najblizszych,id,t.html?cookie=1

Ja******lę, wczoraj chyba podniosłem głos na Juniora, ciekawe kiedy wpadnie mi na chate antyterrorka...

Dokladnie, ale njwazniejsze jest odebrac rodzicom dziecko bo wyglda na smutne, albo bo Tata dal klaps w tylek, bo przeciez to istne znecanie sie nad dzieckiem! Nie raz dostalem w dupe od Ojca jak bylem gnojkiem i na zle mi to nie zrobilo. Ale Panstwo wie njlepiej co sie dzieje u nas w domu, niech Panstwo opiekuje sie takim dzieckiem lepiej, czyli wpierdalajac go do domu dziecka.. :bag:

Znajde gdzies ten wywiad i wkleje. Tak jak piszesz Mordulec, powoli doganiamy Hameryke.. :bag:

to prawda kiedyś rodzic dał klapsa i było ok,w szkole nauczyciele targali za uszy i nikt się nie poskarżył bo w domu poprawka była

Karanie dzieci czasem też wychodzi poza jakiekolwiek granice. Nie wiem jak tępym trzeba być s****ysynem by zrobić coś takiego...

http://wiadomosci.wp.pl/title,Tragiczna-smierc-3-latka-okrutna-kara-ojca,wid,14035207,wiadomosc.html

Karanie dzieci czasem też wychodzi poza jakiekolwiek granice. Nie wiem jak tępym trzeba być s****ysynem by zrobić coś takiego...

http://wiadomosci.wp.pl/title,Tragiczna-smierc-3-latka-okrutna-kara-ojca,wid,14035207,wiadomosc.html

Wiesz co, ciezko jest mi w cos takiego uwierzyc. Owszem, jesli Ojciec cos takiego naprawde zrobil, to zabic s****iela (no i co, dalej jestescie przeciwko karze smierci?...), ale niestety ostatnio coraz mniej wierze mediom. Rownie dobrze to moze byc przesadzone po to, aby spoleczenstwie podkreslic jak to jest wazne, zeby Panstwo mialo pelne prawo zeby odbierac rodzicow prawa do dziecka. A jesli beda mieli takie prawa, to juz rowniez i nas bedzie dotyczylo bo Forest tak jak piszesz, nakrzyczysz na juniora to ci go odbiora. Ja bylbym dosc ostrozny zeby wierzyc w to co pisza media. Dla mnie to jedna wielka banda i tyle.

Forest ale to już się kwalifikuje pod zabójstwo ze szczególnym okrucieństwem :bag:

I trudno porównywać klapsa z wsadzeniem dziecka do pralki ...

Ogólnie *****ów nie brakuje ale za takie coś to powinien dostać taki sam wyrok tylko , że bym mu chętnie nastawił cały program łącznie z praniem wstępnym , namaczaniem a na koniec wirowanie :bag:

Rozwiazanie proste. Dostalby kare smierci, ale zanim siadlby na goracym krzeselku, to wpuscilbym go do pierdla na dobe i straz na te dobe by sie odwrocili i nie zwracali uwage na to co z nim robia. Po godzinie modlilby sie zeby jak najszybciej trafic na to krzeslo. W pierdlu gwalcicieli, pedofilow i tych, ktorzy krzywdza dzieci traktuja tak jak nalezy.. :bag:

ja mimo wszystko jestem przeciw takiej karze, co go to nauczy ? niech pozapier...la z łopata czy kilofem, a nie zastrzyk i po bólu

... to zaraz się obudzą broniący praw "pseudo-człowieka" którzy dopatrzą się że kilof jest źle wyprofilowany albo łopata nabiera zbyt dużo ziemi za jednym razem nabiera ....

Odstrzał takich debili ze społeczeństwa to jedyna rozsądna i ekonomiczna metoda :2bacik:

Teraz jeszcze mi się przypomniało apropos odstrzału debili ..... Brevik norweski patriota-piroman został uznany za niepoczytalnego , no rzesz ***** jego mać , roz******lił 70 osób i stwierdzają , że był niepoczytalny ?

Dla mnie to jest największa paranoja naszych czasów koleś świadomie buduje przez kilka miesięcy bombę , zbiera giwery i ammo .... po czym wysadza budynek , napierdala do ludzi na wyspie jak do kaczek i uznaje się go za niepoczytalnego , ręce opadają :bag:

Tak mi się widzi , że naprodukowaliśmy PSEUDO-PSYCHOLOGÓW SOCJOLOGÓW i innej maści opierdalających się ludzi których praca do niczego nie jest tak na prawdę społeczeństwu potrzebna i muszą jakieś debilizmy wymyślać bo by nie mieli żadnej roboty , tak jak to było w przypadku tej dziewczynki i jej rysunku za co ojca oskarżyli o molestowanie .... dla mnie masakra :bag:

Edytowane przez Mordulec

ja mimo wszystko jestem przeciw takiej karze, co go to nauczy ? niech pozapier...la z łopata czy kilofem, a nie zastrzyk i po bólu

Jego moze nic, ale chodzi o to zeby inni sie uczyli. Teraz zyjemy w kraju dla zlodziei. Robia co chca bo nie ma odpowiedniego systemu karalnego. Niech jeden dostanie czape, drugi, to gwarantuje ze trzeci zanim kogos zabije z premedytacja moze sie zastanowi...

Mam sasiada ktory pare lat temu mial niezla jazde. Wlamali mu sie do chaty w nocy. Slyszal to, byl na gorze, z zona i dwoma corkami. Jedynie modlil sie zeby nie poszli na gore. Bo co, zabilby ich nawet jesli by mial bron, to poszedlby siedziec. Kto wtedy zadba o rodzine? Na szczescie na dole znalezli kluczyli od A8, zabrali fure i juz ich nie bylo. Tak ma wygladac swiat w ktorym zyjemy? Ze ktos nam sie wlamuje do domu to nie mozemy sie godnie bronic? :bag:

Jestem jak najbardziej za tym by skazanych wykorzystywac do prac społecznych. Ale w wypadku ciężkich wyroków to nie wypali. Jeśli koleś coś ukradł, dilował, nie spłacał alimentów, spowodował wypadek po pijaku - OK, wyrok kilkuletni, budowa autostrad czy w kopalni pod nadzorem. Ale weź tu skłoń mordercę do pracy. Koleś z wyrokiem powiedzmy 20-cia lat, ma generalnie wy***ane, wyzbyty z moralności, będzie pracował? Nie sądzę. Koleś któremu w sumie jest już w sumie wszystko jedno prędzej potnie współwięźnia lub wyskoczy z łapami do klawisza. Dowalą mu jeszcze kilka lat? Co z tego, właściwie w jego sytuacji nic to nie zmienia. Realia polskiego więziennictwa - w celi TV, Playstation, prochy, telefony komórkowe. Jak dobrze się zapłaci to nawet dziwkę Ci przyprowadzą do celi. Strażnicy normalnie dostarczają prochy gdy się ich opłaci. Zadyma robi się dopiero wtedy gdy znajdą towar od innego dostawcy. Wtedy nagle przepisowe przeszukiwanie celi, rozrzucanie więźniów po różnych blokach, itd. Przez pewien czas dośc często bywałem w Rawiczu, teoretycznie jest tam więzienie o zaostrzonym rygorze. Osoba którą odwiedzałem opowiadała mi jak wygląda tam rzeczywistośc. Normalnie luzik, nie płacą czynszu, żrec dają, cały dzień napierdzielają w NFS, do tego siłownia, spacerki, itd. Koleś z Poznania który odciął facetowi głowę i grał nią w piłkę siedział na celi z ludźmi którzy mieli dużo mniejsze wyroki. Przychodziły do niego w odwiedziny panny w szpilkach, miniówkach i pończochach na pasie. Sam widziałem taką pannę, robiąc zakupy w więziennym "sklepiku" musiała się nachylic do okienka które było dośc nisko. Mini poszło w górę, wszyscy odwiedzający gapili się w szoku na jej odsłoniętą dupę w stringach. Zabierał je na "bezdozorówkę" gdzie jest po prostu jedno wielkie pomieszczenie z takimi, nazwijmy to kabinami, zasłoniętymi kotarą jak pod prysznicem. I najzwyczajniej w świecie taką pannę zapinał na widzeniu. Czasem ludzie nie mogli ze sobą rozmawiac przez jęki takiej odwiedzającej. Dużo by pisac. Jedyna kara jaka spotyka ludzi w więzieniu to fakt, że nie mogą się swobodnie przemieszczac. Wszystko pozostałe co mieli na "wolności" jest właściwie bez problemu dostępne. Więc po co takich gości, z wyrokami za ciężkie przestępstwa zamykac i utrzymywac? Na stadion jak w Chinach, strzał w głowę i do dołu z wapnem.

Więc po co takich gości, z wyrokami za ciężkie przestępstwa zamykac i utrzymywac? Na stadion jak w Chinach, strzał w głowę i do dołu z wapnem.

Jestem w stu procentach tego samego zdania. Nie mowie o karze smierci dla kogos kto np spowodowal wypadke w ktorym ktos zginal. To zupelnie inna bajka. To moze (odpukac) kazdego spotkac, ale ***** ktory np bierze noz ze soba na dychoteke w sobote wieczorem wie, ze beda dymy. Przeciez sa przypadki gdzie ktos kogos po prostu bez zadnej przyczyny, zabija. Odbiera mu zycie. Zawsze bylem i zawsze bede zasady oko za oko, zab za zab. Wiec niech tak bedzie. Odebral w pelni swiadomosci i z premedytacja komus zycie? Za***iscie. Niech za to straci swoje. Takich kretynow powinno sie eliminowac z naszego spoleczenstwa, bo niczego dobrego nie robia. To jak wirus, tylko psuje cala reszte...

Czapa i tyle.. :2bacik:

wszystko fajnie,ale to jest jałowa dyskusja,kary śmierci już po prostu nie będzie(przynajmniej,nie przy dzisiejszej sytuacji w Europie,Unii),dlatego najrozsądniejszym wyjściem ,byłaby ciężka,dożywotnia praca,i świadomość nieuniknięcia kary(duża wykrywalność),niech zapracują na siebie i jeszcze troche,zarobione przez nich pieniądze przeznaczać na ofiary przestępstw.I jeszcze jedno,warunki odsiadki,jeśli więzienia byłyby w stu procentach finansowane z tego co zarobią kryminały,to niebyłoby tak słodko,trzy razy dziennie micha,i sześć godzin snu-to powinny być jedyne uprawnienia,i bardzo ciężki i surowo respektowany regulamin.

wszystko fajnie,ale to jest jałowa dyskusja,kary śmierci już po prostu nie będzie(przynajmniej,nie przy dzisiejszej sytuacji w Europie,Unii),dlatego najrozsądniejszym wyjściem ,byłaby ciężka,dożywotnia praca,i świadomość nieuniknięcia kary(duża wykrywalność),niech zapracują na siebie i jeszcze troche,zarobione przez nich pieniądze przeznaczać na ofiary przestępstw.I jeszcze jedno,warunki odsiadki,jeśli więzienia byłyby w stu procentach finansowane z tego co zarobią kryminały,to niebyłoby tak słodko,trzy razy dziennie micha,i sześć godzin snu-to powinny być jedyne uprawnienia,i bardzo ciężki i surowo respektowany regulamin.

Dirty ja mam tylko nadzieję , że UE się wkrótce wysra i w końcu będzie można tworzyć normalne prawo , takie które nie musi podlegać 20 absurdalnym dyrektywom z Brukseli , bądźmy dobrej myśli .... bo sprawiedliwe jest to , że kto odbiera z premedytacją życie drugiej osobie zasługuje na śmierć.