Kevin Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Strona pomysł luks, ja bym tam zarobek przy tym znalazl Kazdy by się logował za smsa ;p a do tego ilu ludziom pomagał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Szczerze nie chcac byc pazernym, pomyslalem o tym samym co Kevin ale sms za 1zl plus VAT i zadna drozyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 moze i trudniej było by tak jak z tel komórkowymi "niewiadomego pochodzenia" bez ladowarki kazdy wiedział co jest z nimi nie tak a i tak ludzie kupowali bo były tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Szczerze nie chcac byc pazernym, pomyslalem o tym samym co Kevin ale sms za 1zl plus VAT i zadna drozyzna powiem wam ze jest to pomysl. Zeby nie bylo, same utrzymanie na serwerze w home.pl kosztuje 120zl za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 jest biznes robimy, na facebboku puścimy ,żeby klikać w lubię to :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Jestem w stanie załatwić serwer za około 60zł na rok, serwer bardzo dobry. Jak będziecie coś rozkręcać to się zgłaszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Ja bym mogl przygarnac jak co jakas posadke managera, jakis PR cos takiego hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 jak wy tego nie ruszycie - to ja to rusze i bedzie placz jak przyjade za rok na spota prawie nowa m3e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Parę domen tego typu jest porejestrowanych , wiec faktycznie trzeba miec jakis konkretyny plan / pomysł i przyjąć jakieś rozsądne zasady działania żeby to się udało W każdym razie powodzenia <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Moze to rusze, i mowie calkiem powaznie. Skoro nie bedzie u nas tak jak w chinach bylo jeszcze nie dawno, ze zlodzejowi sie odcina palec za kazda kradziez, to jedynie w taki sposob mozna im utrudniac zycie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Wozu podbij na PW, mam propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 *****. ******le. Kuziem, tak jak zesmy gadali na ten temat. Wezmiemy sie za to. Wlasnie sie dowedzialem 5 min temu. Mojej Mamie, mercedes klasy B. Takie popychadlo plastikowe. Ale niewazne - od rana jest to juz popychadlo plastikowe bez lusterek od strony kierowcy i pasazera. I nie mowie o samych wkladach, tylko o calej ***anej obudowie! Wszystko wyrwali. S****ysynom powinno sie palce lamac, za kazda kradziez jeden palec i gwarantuje ze kradziez by spadla. Od dzisiaj sledze te obudowy na allegro i jezeli znajde to jade po obudowy i bedzie jeden ***** bez dwoch palcow. S****ielom sie nie chce pracowac wiec po prostu ida i wyrywaja to, na co inni zapracowali Kuziem, pomyslow mam sporo co do tej strony, mysle ze trzeba sie za to wziac. Tak jak wspominalem, ja po prostu czasowo sie nie ogarne jeszcze ze strona na karku, ale mysle ze we dwojke damy rade cos pokombinowac. Myslalem nad czyms takim. Jednorazowa rejestracja, tak jak w przypadku przelewow. Rejestrujesz sie i dostajesz jednorazowy kod dostepu na jedno ogloszenie. Mysle ze w przypadku czesci sms za 5zl, w przypadku samochodu 10zl - powinno pokryc koszta strony, domeny itd (z tego co sie dowiedzialem, nawet jezeli jest sms za 5zl, to do twojej kieszeni wplynie pewnie nie cala polowa z tego, reszte bierze operator. A jezeli ci ukradli samochod za 10 000zl, to mysle ze przelkniesz koszta 10zl zeby powiekszyc swoje szanse). Zeby to dzialalo, to powinna byc jakas zacheta dla osob zeby to zglosili jezeli faktycznie znajda na allegro. Czyli jezeli np mi ukradna samochod, to daje ogloszenie ze zdjeciami, numerem kontaktowym itd, ze samochod sdkradziony w takim i takim dniu, i wybieram wielkosc nagrody dla osoby ktora poda mi info ktora doprowadzi do znalezienia samochodu. Przy podawaniu info, wybieram w tej nakladce NAGRODA np 100zl. (w nakladce NAGRODA jest opcja 10, 25, 50, 100, 101 lub wiecej zl nagrody za pomoc w znalezieniu skradzionej czesci lub samochodu). To jest wazne, bo to jest mobilizacja zeby ludzie wchodzili na te strone i podawali info jezeli cos faktycznie znajda, a to z kolei moze sie przyczynic do tego ze bedzie to skuteczne. Wszystko zrobie zeby tym ****om zlamanym utrudnic zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 No i pomysly macie dobre, to jest jakas banda znieczulicy. Nie chce nikogo urazac, ale w niektorych krajach jak murzyn cos zakosi i go za to zlapia to niestety, ale stryczek i po robocie. A u nas sie dostaje zawiasy ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
isso Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Kuziem, pomyslow mam sporo co do tej strony, mysle ze trzeba sie za to wziac. Tak jak wspominalem, ja po prostu czasowo sie nie ogarne jeszcze ze strona na karku, ale mysle ze we dwojke damy rade cos pokombinowac. Myslalem nad czyms takim. Jednorazowa rejestracja, tak jak w przypadku przelewow. Rejestrujesz sie i dostajesz jednorazowy kod dostepu na jedno ogloszenie. Mysle ze w przypadku czesci sms za 5zl, w przypadku samochodu 10zl - powinno pokryc koszta strony, domeny itd (z tego co sie dowiedzialem, nawet jezeli jest sms za 5zl, to do twojej kieszeni wplynie pewnie nie cala polowa z tego, reszte bierze operator. A jezeli ci ukradli samochod za 10 000zl, to mysle ze przelkniesz koszta 10zl zeby powiekszyc swoje szanse). Zeby to dzialalo, to powinna byc jakas zacheta dla osob zeby to zglosili jezeli faktycznie znajda na allegro. Czyli jezeli np mi ukradna samochod, to daje ogloszenie ze zdjeciami, numerem kontaktowym itd, ze samochod sdkradziony w takim i takim dniu, i wybieram wielkosc nagrody dla osoby ktora poda mi info ktora doprowadzi do znalezienia samochodu. Przy podawaniu info, wybieram w tej nakladce NAGRODA np 100zl. (w nakladce NAGRODA jest opcja 10, 25, 50, 100, 101 lub wiecej zl nagrody za pomoc w znalezieniu skradzionej czesci lub samochodu). To jest wazne, bo to jest mobilizacja zeby ludzie wchodzili na te strone i podawali info jezeli cos faktycznie znajda, a to z kolei moze sie przyczynic do tego ze bedzie to skuteczne. Wszystko zrobie zeby tym ****om zlamanym utrudnic zycie jestem webdeveloperem, będziecie potrzebować pomocy to dajcie znać, co prawda ja nie mógłbym dla Was tego zrobić, mam za dużo własnej pracy, ale znam trochę osób i tematów, które mogłyby Wam pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Spox wozu, czyli działamy. Szkoda fury mamy, no ale cóż, tego się nie wybiera. Musimy ruszyć z kopyta! Damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Spox wozu, czyli działamy. Szkoda fury mamy, no ale cóż, tego się nie wybiera. Musimy ruszyć z kopyta! Damy radę. A tydzien temu dwie ulice dalej lusterko kuzyna. I jak tu sie nie irytowac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matis... Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 (edytowane) ok dobrze ze sie znalazł Edytowane 22 Marca 2011 przez Matis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Raczej nie, skoro tazunio juz pisal ze przedmiot sie odnalazl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Czy ktos moze oswietlic mie o co kaman z tymi dwoma ostatnimi postami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Matis... zedytował tego posta do ktorego odpisalem wczesniej, wiec teraz to dziwnie wyglada w kazdym badz razie w pierwszej jego wersji, dal linka do zderzaka na allegro w takim kolorze jaki tu byl szukany i pytal sie czy to czasami nie ten skradziony. Wiec odpisalem ze raczej to nie ten, bo zderzak sie podobno odnalazl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi