woz Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 wozu w e34 kombi to jest szyber...w sedanie to jakas popierdulka hehe, mialem, nie odwazylbvym sie sprzeciwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Powiedz mi, ile kosztuje u Ciebie np e34 540i? w tym momencie są 2 sztuki wystawione, jedna za 50tyś.kr, druga za 62tyś., czyli ok. 25 i 30tyś.zł Myślę, że gdyby pojawiła się jakaś w manualu to cena byłaby o jakieś 30-40 tyś.kr wyższa. To chory kraj, taka jak moja 520i 97r średnia cena to 60-70tyś.kr(30-35tyś.zł) ale znalazłem kilka za 150tyś.kr(75tyś.zł!!!) wystarczy że ziomek założy sobie zderzaki M-pakiet, skórę, felgę 19 lub 22 cale i wali cenę 150tysi. Dlatego ja swoją zrobię, częściowo tutaj, częściowo w Polsce(duużo taniej) i później wystawię za 100tysi Jakoś ciągle myślę o cabrio, nie przeszło mi po tym E36 które gość mi sprzątnął w ostatniej chwili i już upatrzyłem sobie Z3, ale narazie zajmę się białą niunią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 A powiedz mi. Nie ma szans zeby sprzedac samochod na polskich blachach tam? Tzn, przerejstoreac itd? Czy maja to tak utrudnione ze lepiej juz przeplacac o 100% niz bawic sie w rzeczy ktore sa nie do przeskoczenia? A bo tak sobie glowkuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Już było to poruszane. Patryk pisał że bronią swój rynek i lepiej kupić auto tam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Dokładnie, próbujemy kombinować, ale nie jest to możliwe. Jest jeden sposób, tzn.był, nie wiem czy jest jeszcze aktualny, mienie przesiedleńcze, coś takiego, jeśli przeprowadzam się tutaj na stałe to mogę jedno auto zarejestrować z jakąś zniżką, ale jak dobrze kojarzę to idzie to w parze ze zmianą obywatelstwa Muszę spytać w wydziale komunikacji jak będę teraz rerestrował bumę co i jak. Wtedy X5 z Polski by przyjechało na bank, bo Paula chce X5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 a wracajac do tematu z czym jestem na NIE to tak prawde mowiac jak jade ogladac auto to od razu wiem czy ją chce czy nie.. takie dziwne przeczucie.. niektore maja cos w sobie ze odrzuci niby ladny egz. ale jednak cos nie tak .. a znowu jak rzuci urok to nawet z czyms ble da rade kupić przynajmniej ja mam takie odczucia jak ogladam autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 prawde mowiac jak jade ogladac auto to od razu wiem czy ją chce czy nie.. a już się bałem że to ze mną coś nie tak jest. Pojechałem po tą białą z kumplem, on ogląda, odpala, szuka do czego się przyczepić, a ja do sprzedającego, masz gotowe druki na umowę, bo się trochę spieszymy, na 21 jadę do pracy, a mamy do domu ponad 100km. Gościu patrzy na mnie dziwnie, kumpel mówi, żebym oglądał, a ja po prostu wiedziałem że chce to auto i tyle. Słyszałem jak silnik chodzi i wystarczyło. Żeby się nie czepiali to kulnąłem się parę km, wróciłem i pytam znowu czy jedziemy pisać tą umowę, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 to ja myslalem ze ze mna cos nie wporzo jest ! nie jestem sam widze jak szukałem e36 pojechalem wjechalem do goscia na podwórko nie wysialem jeszcze z ojca auta i juz wracałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tricz Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 To kiedy będziesz w Polsce (w Szczytnej) żeby ją trochę porobić? Chętnie ją zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Na święta lecimy focusem, bo jestem umówiony w 3 warsztatach na zbieżność, rozrząd i kompa, więc muszę foką jechać, ale w lipcu bedę na 3tygodnie to może się spotkamy. Andrzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tricz Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Tak Andrzej To chociaż rzucisz swoim mechaniczno-lakierniczym okiem co moja jest warta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Hehe, wrzucałeś foty do buma design? Chętnie zobaczę już teraz. A to nie jest ta od siwego? IS świetny kompromis, mniejszy motor, a moc podobna jak w 2.0. Szkoda tylko że nie 6 baniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tricz Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Tak, to ta od Siwego. Fotek nie mam wrzuconych, nie ma się zbytnio czym chwalić. Następna na pewno będzie w 6 garach, więcej mocy no i to brzmienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi