Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Powiedz mi, ile kosztuje u Ciebie np e34 540i?

w tym momencie są 2 sztuki wystawione, jedna za 50tyś.kr, druga za 62tyś., czyli ok. 25 i 30tyś.zł Myślę, że gdyby pojawiła się jakaś w manualu to cena byłaby o jakieś 30-40 tyś.kr wyższa. To chory kraj, taka jak moja 520i 97r średnia cena to 60-70tyś.kr(30-35tyś.zł) ale znalazłem kilka za 150tyś.kr(75tyś.zł!!!) wystarczy że ziomek założy sobie zderzaki M-pakiet, skórę, felgę 19 lub 22 cale i wali cenę 150tysi. Dlatego ja swoją zrobię, częściowo tutaj, częściowo w Polsce(duużo taniej) i później wystawię za 100tysi :P Jakoś ciągle myślę o cabrio, nie przeszło mi po tym E36 które gość mi sprzątnął w ostatniej chwili i już upatrzyłem sobie Z3, ale narazie zajmę się białą niunią :)

Dokładnie, próbujemy kombinować, ale nie jest to możliwe. Jest jeden sposób, tzn.był, nie wiem czy jest jeszcze aktualny, mienie przesiedleńcze, coś takiego, jeśli przeprowadzam się tutaj na stałe to mogę jedno auto zarejestrować z jakąś zniżką, ale jak dobrze kojarzę to idzie to w parze ze zmianą obywatelstwa :/ Muszę spytać w wydziale komunikacji jak będę teraz rerestrował bumę co i jak. Wtedy X5 z Polski by przyjechało na bank, bo Paula chce X5 :)

a wracajac do tematu z czym jestem na NIE to tak prawde mowiac jak jade ogladac auto to od razu wiem czy ją chce czy nie.. takie dziwne przeczucie.. niektore maja cos w sobie ze odrzuci niby ladny egz. ale jednak cos nie tak .. a znowu jak rzuci urok to nawet z czyms ble da rade kupić :) przynajmniej ja mam takie odczucia jak ogladam autko

prawde mowiac jak jade ogladac auto to od razu wiem czy ją chce czy nie..

a już się bałem że to ze mną coś nie tak jest. Pojechałem po tą białą z kumplem, on ogląda, odpala, szuka do czego się przyczepić, a ja do sprzedającego, masz gotowe druki na umowę, bo się trochę spieszymy, na 21 jadę do pracy, a mamy do domu ponad 100km. Gościu patrzy na mnie dziwnie, kumpel mówi, żebym oglądał, a ja po prostu wiedziałem że chce to auto i tyle. Słyszałem jak silnik chodzi i wystarczyło. Żeby się nie czepiali to kulnąłem się parę km, wróciłem i pytam znowu czy jedziemy pisać tą umowę, czy nie?