Wojtek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 http://www.spikedhumor.com/articles/34322/BMW_Police_Chase.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Ladnie z nimi pogrywal ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 nieźle cieli, jak myslicie ile mieli na blacie :?: powyżej 200 lekko :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Buma spokojnie leciała ponad 200 (5,7 do setki). A tak wogóle to lubie patrzeć na nieudolność amerykańskiej policji :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 hehe jak ja miałem 15 lat to jeździłem rometem kadetem a tu gówniarz się bawi z pałami w kotka i myszkę...Ameryka nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi