kunek90 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 kolejny problem jaki mam to taki ze swojego czasu padl mi przeplywomierz ptrzebowalem zrobic to na szybko i zalorzylem przeplyw od jakiegos forda...chodzi o to ze auto na gazie hasa tak jak powinno,ale na benz nie trzyma obrotow i gasnie.Znajomy pow zeby zalorzyc przeplyw od bunki,z takimi nr jak na starym i bedzie good tylko stary wyrzucilem i przepadly mi te nr a tyle tego jest...moja bunka to 2L benz 89r, 130 kucy przeplywomierz o jakim nr bedzie pasowal, jezeli to wina przeplywomierza...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flypaperr Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 wez stary przeplywomierz wez z niego numer 9 czy co o takiej ilosci cyfr, a potem juz szukaj przeplywki o takim numerze,pzodr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Czyli dobrze podejrzewałem. A co się stało ze starym przepływomierzem?Poszedł strzał lpg i się rozleciał? A ta przepływka od forda to klapowa jest czy na gorący drut?złącze pasowało??Bo m20 miały klape jeśli się nie mylę. Poszperam to jakiś nr przepływki z tego rocznika i modelu podam żebyś wiedział co szukać. I wracaj do oryginalnej przepływki bo nie ogarniesz silnika na benzynie wogóle. Ja wiem że człowiek się ratuje jakoś ale żeby od forda tak istotny element wkładac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Nr przepływki w oryginale 13621710539-tego juz moze nie znajdziesz ale na ten 13627547978 pewnie trafisz w używkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kunek90 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 tak ten przeplyw tez jest na klapke,bo w tym moim org od bunki na klapka byla tak wyrobiona ze szok...a w tej od forda elegancko chodzila ladnie odbija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kunek90 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 tylko ten mankament ze na benz nie trzyma obrotow,a co do org przeplywomierzy to szukalem na allegro,zadzwonilem i koles mi pow ze do mojego autka powinienym szukac przeplywu o nr 083 tylko ciezko to dorwac:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Przepływka do M20b20 to 0 280 202 083 BOSCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi