patryk konin Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Witam musze koniecznie wymienić końcowy tłumik ale niechce pakować taniego zamiennika myślałem o czymś w stylu ""sportowego"" ale niechce żeby mnie było słychać 3 ulice dalej zależy mi na ładnym niskim dzwięku co polecacie z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flypaperr Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 tylko orginal z dobrym przebiegiem,a sportowy? po co chcesz zalozyc? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 (edytowane) mówisz o używce?? sportowy bo przydało by się troche zmienić dzwięk na niższy a może coś takiego http://moto.allegro.pl/tlumik-koncowy-bmw-e30-316-1-6-walker-i1338944777.html Edytowane 29 Listopada 2010 przez patryk konin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 a może podejdzie od E46 bo mógł bym mieć Remusa używke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Jeśli tłumik środkowy i katalizator (względnie jakiś tłumik zamiast kata) są na swoim miejscu , to spokojnie możesz wspawać nawet jakiś pseudo sportowy tłumik z allegro i brzmienie powinno być fajne ... Zdecydowanie odradzam robienie pełnego przelotu bo wtedy faktycznie będzie Cię słychać 3 ulice wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 pełen przelot i takie grubsze zabawy z wydechem to trzeba umieć zrobić żęby była odpowiednia kompresja spalin nie było odbić zwrotnych itp. gadałem z gośćiem w sklepie i mówił że ma polskiej firmy aluminiowany za 160zł i że gwarancja na 2 lata chyba że jest LPG to na rok i zapytałem jak taki polski wydech ma się do waltera to mówił że gwarancje mają na ten sam czas ale walter ma gr blache i w zasadzie płaci się tylko za firme, na allegro walker wyjdzie mnie 40 zł więcej sam już nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 WALKER wsadzony koszt zabawy 250 i jest rewelacja przynajmniej narazie i jest bardzo cicho trzeba pomyśleć nad jakąs końcóweczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shithappen Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 U siebie zakładałem końcowy używany Supersprinta (dałem 200zł ). W Siemianowicach Śląskich jest taki magik, co robi całe wydechy na zamówienie z nierdzewki i on mi dorabiał od portek całość, a zamiast środkowego puszkę rezonansową zgodną z wymiarami Supersprinta. Impreza za jakieś 1200zł, ale na prawdę warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Impreza za jakieś 1200zł, ale na prawdę warto .... wydech za 1200zł do M40 .... moim zdaniem nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shithappen Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Wiem, że nie warto Ale bunia dostaje wszystko co najlepsze, zapraszam na jazdę próbną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 1200 to ładnie poleciałeś umnie nie słychać wydechu tylko zawory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shithappen Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zdziwiłem się, bo na przelotowym wydechu u mnie jest tak samo, a mam tylko jeden tłumik (końcowy) na całej rurze Na trasie jak trzymam w okolicach 3000 obrotów silnika nie słychać w ogóle, tylko delikatnie cykanie wtrysków Oprócz tego zapewniam, że efekt podczas jazdy jest niesamowity, Bunia znacznie szybciej się zbiera i dłużej trzyma moc i moment na wyższych obrotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 heh ja jak jade to stado bocianów koło mnie leci więc wtrysków nie słysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi