tazunio Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 na dniach kupuję amorki przednie pod gwint, pytanie brzmi: co warto jeszcze zakupić nowego - oczywiście chodzi tu o części, które będą albo lepiej dostępne przy wyciągniętym McPhersonie albo aż wstyd ich nie wymienić... dzięki za wszystkie podpowiedzi bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flypaperr Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Wymien sobie Lożyska gorne na amortyzatorach,tzw poduszki:) i w sumie jak nie chcesz ingerowac w zawieszenie to chyba na tyle przy tej robotcce:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 ja uzbrajam swojego gwinta w nowe części tzn. zaciski (po regeneracji), tarcze , klocki+czujnik, poduchy (łożyska amort.) nic więceh chyba tam nie ma ? pzodr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flypaperr Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 a moze... zmienic na wieksze,kosztow dozbierac i wieksza ffrajda z hamulcow:) Mialem sport ate teraz mam zport zimmermana i juz napewno nie uzyje standarowych rozmiarow tarcz w mojim czarnym rodzinny touringu:D:) tylko wieksze:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 jakie tarcze dałeś i co z zaciskami - adaptery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 na amorki zadne "baranki" czy inne osony nie przychodza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 właśnei nie wiem czy wejdą w tą sprężyne: http://allegro.pl/bmw-e30-e36-e46-e38-oslony-i-odboje-amortyzatora-i1310573985.html no i jak z odbojami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flypaperr Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 CZe. Oslony i odboje pasuje ale nie wiem jak ze skokami choc nie wiem czy na tyle to wyczuwalne bedzie by ich nie zalozyc:) co do hamulcow to chociazby nawet z e36 stand badz m3 ewentualnie adaptery pod hamulce z 540 e34, potrzebny adapter gdzie mozna znalezc cos takiego tu. http://www.300mm.de/new/ koszt samych adapterow 200Euro <szok> . Napisalem wyzej ze jezdze na sport zimmermana i teraz jak bede zmienial to tylko konwersja na 5 srub albo na wiekszy przy 4x100:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 mozna zalożyć tarcze 280 z corrado G60 i zaciski z E36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi