NetSerwer Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Przebijam: 1. 4x 225/55 R16 99H XL NANKANG Snow VIVA SV-1 = 1150 PLN 2. 4x alufelgi "prawie" M-Pakiet 16" = 1100 PLN 3. Wymiana 120 PLN W sumie? Taaaa..... Ale jak teraz zajefajnie wygląda!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Net a co tam z nivo było?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetSerwer Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Trzeba było przelutować i skalibrować czujniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek44 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 A tu sie kazdy zali czy sie chwali? Bo ja to pozalic sie chcialem: pół roku Komplet opon i alu bo tarabanilo wahacze gorne przednie wahacze dolne przednie maglownica drazki kierownicze wraz z koncowkami wahacze tylnie te krzywe jeż piasty z lozyskami przod dwa czujniki abs przod cztery laczniki stabilizatorow klamka w drzwiach wewnatrz amortyzatory przod wezyki hamulcow tyl oleje filtry itd teraz wlasnie wymieniam servo podejrzewam ze niedlugo poadnie pompka w baku bo buczy glosno. To jest moje trzecie bmw- najgorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetSerwer Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 I tak bywa :-( Moja jest pierwsza i muszę przyznać, że choć na początku było ciężko, tak z miesiąca na miesiąc jest coraz lepiej! Warto było pochodzić przy niej i wydać, to co wydałem. Jak zrobię tylną wycieraczkę i poprawię wiązkę klapy (otwiera się szyba i mam błąd trzeciego stopu) - zamykam definitywnie sezon remontowy! PS. A wczoraj mi poduszka powietrzna z kierownicy prawie wypadła, jak odkręciły się dwie gwiazdki mocowania :-) W poniedziałek jadę po śrubokręt gwiazdkowy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 tak to jest dobre zdanie ja tez zawsze na umowach mam taki wpis Niezgodny z prawem, i do obalenia przez każdego studenta prawa, chyba że poparty badaniami w stacji diagnostycznej (ale to tylko do Waszego info:)) r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawide39 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 olej+ filtr, wachacze przod,drazki kierownicze,amorki przednie, no i teraz problem z ukl.paliwowym zapowietrzyl mi sie i szukalem przyczyny i kupilem nowy filtr ale to nie to nadal i jednak poppa paliwa w jednym zbiorniku nie pompoje masakra ale jak mow nazwa BMW Bedziesz Miec Wydatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 niestety na tdsy należy zwrócić szczególną uwagę przy zakupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetSerwer Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 TO się kiedyś skończy? Teraz z serwisu: - dwie linki hamulca ręcznego + szczęki; - dwie sprężyny z przodu (OK, to moja fanaberia, bo obniżone zawiasy nie są w moim stylu...); - cały moduł wycieraczki tylnej razem z zamkiem szyby uchylnej; - przeprogramowanie kompa świateł; - przeprogramowanie NIVO na fabryczne ustawienia; - naprawa wiązki klapy; - komplet opon letnich Panie, miej w opiece moje finanse... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi