Poczatkujacy Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Witam wszystkich mam pytanie nr 2.jak sprawdzic silnikpytanie_bmw1.8ispo za buda czy wogule jest mozliwosc sprawdzenia po za ramapytanie_bmwpytam poniewasz wczwsniejszy sie posypal szykuje sie od 2 miechow na zakup 2.ale albo kasa stanowi problem albo moje obawy przed kupnem chlamu.jak sprawdzic czy silnik jest okpytanie_bmwczy sa jakies warsztaty np chamownie na ktorych mozna to sprawdzicpytanie_bmwczy na chamowniach tylko docieraja silniki.i jaki miej wiecej jest koszt tegopytanie_bmwa jesli nie mam zadnego takiego miejsca to jak to zrobic samemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 może jakieś warsztaty mają chamownię ale pewnie nie tanio za podpinkę ,najlepiej kup od kogoś znajomego a jak nie to bierz z gwarancją rozruchową włożysz i wtedy zhamujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi