Tommy Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Kto sie pisze na piwko w sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 noo gdybym mieszkał bliżej to niema sprawy <bmw_2> ale niestety..... bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 A gdzie, tzn w jakim mieście ma być to bmw_beer ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 A gdzie, tzn w jakim mieście ma być to bmw_beer ?? Oczywiście w jedynym słusznym - we Wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ja raczej wyjade za wrocław w dłuuuuuuuuuugi weekend, ale propozycja fajna pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Jeśli we Wrocu to ja się z chęcią na to piszę, ale dokładnie trzeba ustalić gdzie i o której (o ile dojdzie do tego piwka) <bmw> pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ponieważ nie wypaliło - pewnie dlatego, że mało było czasu - ponawiam propozycję na tą (24.06.2006) sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 W niedzielę spot, na którym zamierzam być (trzeźwym i wypoczętym...), więc raczej w tą sobotę piwko odpada :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 EE a kto powiedział, że ma być n - piwek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 No co jest? Nikt nie ma ochoty na browar przedspotowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Ja niestesty nie mogę, ale sobota (1 lipca) jak najbardziej by mi odpowiadała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi