micnic Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 http://www.truckmania.pl/content/view/2164/1/ :shock::evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 pare razy jadac do ciotki do pobierowa w zachodniopom. spotkalem sie z takimi asami najgorzej jest miedzy zielona gora a gorzowem wlkp potem u paprykarzy w szczecinie tak srednio i potem masakra jest rowniez od kamienia pomorskiego wzdłuz wybrzeza. szczegolnie ze tych remontów obwodnicy dokonczyc cos nie moga juz dluzszy czas i czasami trzeba postać... potem tiroloty probuja nadrobic czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Ja pamietam jak w zeszlym roku jechalem A2 z Turku w strone Strykowa, wtedy gdy spadly te sniegi. Wszyscy w rzadku ze spokojem w porywach 70km/h, ale przyslowiowy ruski lewym pasem v max cisnal, przed zwezki sie ladowal bez skrupolow... Trzeba uwazac niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 owszem tam rejony ostrowa czarnego lasu miedzyborza to sami wariaci uwielbiam tam jezdzic dzis w nocy jade pod odolanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 ja tam jakos nie lubie odcinka Olesnica-Antonin czy to w dzien czy w nocy zle mi sie tam jezdzi a ten filmik to dowod na brak wyobrazni i porzadnych drog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Bo tam juz sie prosi o remont. Na szerokich laciach latasz po calej drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 akurat tamtedy jezdze tylko ciezarowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Bo tam juz sie prosi o remont. Na szerokich laciach latasz po calej drodze... akurat tamtedy jezdze tylko ciezarowka w ciężarówce są szerokie 315 przód, 385 tył Ja pamietam jak w zeszlym roku jechalem A2 z Turku w strone Strykowa, wtedy gdy spadly te sniegi. Wszyscy w rzadku ze spokojem w porywach 70km/h, ale przyslowiowy ruski lewym pasem v max cisnal, przed zwezki sie ladowal bez skrupolow... Trzeba uwazac niestety... Ja też bym nie wytrzymał, w zeszłą zimę cisnąłem lewym pasem od Wrocławia do Legnicy (zestawem) bo tak szybko się poruszali pozostali użytkownicy dróg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 w ciężarówce są szerokie 315 przód, 385 tył Chyba odwrotnie,u mnie jest 385 przod i 315 tyl (na blizniaku oczywiscie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 (edytowane) chodziło mi o naczepę, na bliźniaku mam 315 i na przodzie też. (315 jest standardowym rozmiarem na osi kierowanej; o 385 można powiedzieć, że to już tuning ) Edytowane 27 Listopada 2010 przez korni8808 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 chodziło mi o naczepę, na bliźniaku mam 315 i na przodzie też.(315 jest standardowym rozmiarem na osi kierowanej; o 385 można powiedzieć, że to już tuning ) ehh takie w buni założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 chodziło mi o naczepę, na bliźniaku mam 315 i na przodzie też. (315 jest standardowym rozmiarem na osi kierowanej; o 385 można powiedzieć, że to już tuning ) Tak tak,moj jest wlasnie "troszke" przytuningowany. Szerokie kapcie z przodu to podstawa.(Nawet i w ciezarowce) Lepszy komfort jazdy na koleinach. A jesli wolno spytac to co to za naczepa na blizniakach ? Jakas dwuosiowka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Tak tak,moj jest wlasnie "troszke" przytuningowany.Szerokie kapcie z przodu to podstawa.(Nawet i w ciezarowce) Lepszy komfort jazdy na koleinach. A jesli wolno spytac to co to za naczepa na blizniakach ? Jakas dwuosiowka ? źle zrozumiałeś naczepę mam standardową (izoterma Kogel Maxx), a napisałem że takie mam z tyłu bo się tam ciągną za plecami 2 X 385 by się chyba nigdzie nie zmieściło heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Dobra korni teraz zakumalem,wystarczylo dokladnie przeczytac :mrgreen: dorzucam link do tematu z nie tylko polskich drog : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 dlatego nie lubię wozić stali; na izotermie która mam miałem kiedyś załadowane 33palety z majonezem w słoikach, i po gwałtownym hamowaniu, zamiast stać na paletach to ostreczowane słoiki połową stały na 1, a połową na 2 palecie a rozwalił mnie text kierowcy który po wywaleniu zestawu z piwem powiedział, "że nigdy wcześniej mu sie to nie zdarzyło", świetny text na potwierdzenie własnego lenistwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 tomek film dales przekozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 O masakra!! Kapitan barki chyba był szkolony przez byłego dowódcę niemieckiej łodzi podwodnej bo zrobił to mistrzowsko hehehe Filmik rewelka. Widziałem cos podobnego o BHP np. widłak podnosi drugiego widłaka a ten rusztowanie z palet a na szczycie robotnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Praw fizyki nie da sie oszukać. Ale to dobra przestroga - skora butelka plastikowa przy zderzeniu czołowym nabiera masy kilkukrotniej wiekszej to co sie musi dziać z niezabiezpieczonym odpowiednio ładunkiem który waży 20 ton - wystarczy ostrzejszy zakręt, mocniejsze hamowanie i tragedia gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Super film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi